Dwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

Norton böyle diyor yüklemiyor işte

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 90
Yalnız ben şu an şunu farkettim benim Cd writer harbiden bozulmuş ne zamandır kullanmamıştım. Disk de oluşturamıyorum o yüzden okumuyor çünkü (flash belleğe atıp yapmaya çalışacağım olur mu bilmiyorum ama ) :/ Bir de emsisoft la tekrar taramamda bi sorun bulamadı bu kez.

Emsisoft Emergency Kit ile tekrar taramamda bir sorun bulamadı bu kez.
Bu iyi haber ama yine de dikkatli ol. İyi bir antivirüs edin. Ücretsizlerde Panda önerimdir.
Şu aracı çalıştır en azından:
3 Basit Adımda Win32/Sality'yi Temizleme | AVG
Bu da önerdiğim Panda ayarları:
Ekran Görüntüsü (102).png
Ekran Görüntüsü (103).png
Ekran Görüntüsü (104).png

Tam tarama en kapsamlı taramasıdır. Başka tarama önerdiği için uyarma gereği duydum. Eklentisini kaldırın. Avira Browser Safety ile Avira Safe Shopping kurun.
Bu da indirme linki:
Panda Free Antivirus

Son düzenleme:
HerdProtect raporunda nasıl çıkmadı bu virüs? Onu anlayamadım bir türlü @Murat5038.
Yeni bir tür ve kalıntıları tavsiye edilmeyen spy programları ile kaldırdığından bulması zorlaşmış boşuna fazla AV veya güvenlik aracı kullanmayın boşa demiyoruz :)

Bitdefender motoru tespit etmiş, Sality çok illet bir virüstür. Söylediğiniz gibi antivirüs kurdurmaz, hatta antivirüs sitelerini bile açtırmıyordu. Emsisoft tamamen temizlemede yetersiz kalabilir. Zamanında beni'de çok uğraştırmıştı. Kaspersky Rescue Disk ile temizleyebilirsiniz. Sosyal'de rehberi vardı. Ama bütün diskleri her şeyi bağlayın öyle taratın. Çünkü .exe'lere hep bulaşmış. Onlar kullanılamaz hale gelebilir. Tavsiyem format atmanız ve ardından direk sağlam bir güvenlik yazılımı kurup, bütün diskleri vs. taratmanız. Yinede @Murat5038 hocama danışınız.
Vereceğim tam cevabı Nik arkadaşımız vermiş :) Bu zararlıyı ilk tespit ve temizleyebilen Kaspersky'dır ve Rescue ile kurtulabilirsiniz(güncel veritabanıyla).

Sality temizleme araçları var çeşitli güvenlik firmalarının. Onları da kullanmanız iyi olabilir. Bu virüsün kendini MBR'ye kaydettiği bazı yerlerde geçiyor. Ama doğruluğu tartışılır. @Murat5038'in konuya bakması gerekiyor.
Sality araçları bu zararlı için Windows'u riske sokacak derecede yaralayabiliyor o yüzden güvenlik uzmanı biri tavsiye etmedikçe önermiyorum.

@Murat5038
Ancak format ile geçmiyor galiba. Boot sector virüsü diye biliyorum.
Temiz kurulumda geçer.

Disk de oluşturamıyorum o yüzden. Okumuyor çünkü.

Sality araçları bu zararlı için Windows'u riske sokacak derecede yaralayabiliyor. O yüzden güvenlik uzmanı biri tavsiye etmedikçe önermiyorum.
Galiba arkadaş Kaspersky Rescue Disk oluşturamayacak ve kullanamayacak gibi görünüyor. Sorunu çözemezse bu tür araçları kullanmak zorunda kalabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı