Dwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

Spybot diye bir şey kullandım, Combofix kullandım, 3-4 şey daha kullandım baya araştırdım yazılanların çoğunu yapmaya çalıştım.
O kadar şey kullandığın için işte sistem dosyalarına da hasar verdin virüste dosyalara zarar vermiş. Temiz kurulumla format atın bilinçsiz virüs silinmez.

Evet ben de Usb üzerinden yapmaya çalışacağım. Ama kendi bilgisayarımda Usb üzerinden yapsam olmaz mi Rescue diski? @Plyra
Olmaz.

Bir de hocam ben şu an Cpu kullanım sorununu çözdüm aslında yani farkettigim bi bozukluk yok şu an stabil görünüyor bilgisayar.

@Türkçesever Tamam hocam öyle yapayım. Hepinize çok teşekkürler zaman ayirdiniz yardımcı oldunuz Allah razi olsun hepinizden

Emsisoft, Bitdefender motorunu kullanıyor. Ama Emsisoft Anti-Malware'de gerçek zamanlı koruma özelliği var. Sality virüsünün yayılması durmamış olabilir. Ben Spybot gibi Sality virüsünün Emsisoft Emergency Kit'in dosyalarına bulaşmış olabileceğinden endişeliyim. Virüs tam bir yapay zeka bazılarının deyimi ile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı