Çözüldü DWM.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  

My ASUS üzerinden öneri olarak uygulama kullanımının altında en üstte bu var. Nedir bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Desktop Window Manager, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ve Windows 11'de Windows'un grafiksel kullanıcı arabirimini oluşturmak için donanım hızlandırmanın kullanılmasını sağlayan pencere yöneticisidir.

Yani virüs falan değil.

Kaynak.
Görev yöneticisinden dwm.exe olarak gözüken tüm işlemlerin dosya konumunu atın lütfen.
Eğer farklı bir durum yoksa hayır değildir Windows'un pencere yöneticisi, gördüğün şeyleri görmeni sağlayan şey yani.

Kaspersky tam taramada sorun yoktu, o zaman sorun olmaz değil mi?
Görev yöneticisinde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky tam taramada sorun yoktu, o zaman sorun olmaz değil mi?
Görev yöneticisinde yok.
Windows'la ilgili bir bileşen. Bilgisayarınızda bir anormallik yoksa şüphelenmeniz gereken bir durum da yoktur.

Google'dan gelenler için yazıyorum. Desktop Window Manager (Masaüstü Pencere Yöneticisi) 7, 8'de kapatıyorum çok da faydası oluyor ama 10'da kapatamadım. Var mıdır bildiğiniz yöntemi.

Desktop Window Manager (Masaüstü Pencere Yöneticisi) 7, 8'de kapatıyorum çok da faydası oluyor ama 10'da kapatamadım. Var mıdır bildiğiniz yöntemi?
Sistem için önemli olduğundan kapatmaya çalıştığınızda geri açılır.
Kısacası, komple kapatamazsınız. Kapatsanız da iyi olmaz.

Bundan kaynaklı hata gözüküyor olay görüntüleyicisinde. Arka arkaya 7 tane. Olay kimliği 1000 diye geçiyor. Ardından bir tane de DxgKrnl olay kimliği 465 hatası var. Bundan kaynaklı fanlar son hız çalıştı ve monitör sinyalı kayboldu. Güç düğmesinden yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sebebi ne olabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…