DX12, G3258 İşlemciye Ne Kadar Katkı Sağlar?

İ3 dediğiniz işlemci bile yetersiz şahidi benim, multiplayer'da çok sıkıtntı çektirebilir. Örnek Battlefield 4 de darboğaz kaçınılmaz.
 
İ3 dediğiniz işlemci bile yetersiz şahidi benim, multiplayer'da çok sıkıtntı çektirebilir. Örnek Battlefield 4 de darboğaz kaçınılmaz.
Haklısın ama insanda para olmayınca bazı şeyleri görmezden gelebiliyor.
Battlefield AMD destekli oyundur. FX 6300 gibi bir işlemcide + mantle açıldığında çok ucuza kalite elde edebiliyorsunuz. Benim işim battlefield diorsan AMD sistem toplaman lazım. Unutmayın PS4 ve Xbox One içinde bu geçerli. Teknik özellikler her ne kadar PS4 de daha iyi olsa da eğer Halo ve Forza seviyorsan o sistem özelliklerin hiç anlamı yok. Aynı olay PS3 ve Xbox 360 için geçerli. Xbox 360 sistem özellikleri Ps3 'e nazaran iyi olsada Türkçe oyunlardan tutun bir çok efsane oyun PS3 de. Eğer Xbox 360 iyi diye alırsanız God of War gibi bir oyundan mahrum kalırsınız. Siz işlemciyi "bençmark :)" için almıyorsunuz oyun oynamak için aldığınızı unutmayın.
 
darksouls1453
Tabikide bütçeye göre alınır ama bu işlemciyi çok acaip övüyorlardı bu forumda birazda ona kanarak aldık.
 
İşlemci 4.6 Ghz'ye O.C yapıldı. Bilip bilmeden konuşmayın işlemciyi değiştireceğim diye aldım. Eğer i5 alsaydım ekran kartını GTX 750 Ti almak zorunda kalacaktım. İşlemciye seneye değiştireceğim zaten.
 
Bunun nedeni Teknolojiden gram anlamayan insanların sistem tavsiyesinde bulunması. 3000 TL lik sisteme g3258 öneren gördüm bu forumda. Çoluk çocuk işte bilgisayarın başında 2 video izleyerek kendini bi şey sanıyorlar. Halbuku ne kadar önemli bi işe giriştiklerin farkın değiller. Ayıp.

Çok uğraşacağız daha bu bakkalar ve ergen sefillerle.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı