Windows'u Etkinleştirmek Ne Gibi Avantaj Sağlar?

KMS programını kullanıyor iseniz, Önce denetim masasından kaldırıp, sonra sağlam bir program ile dosyalarınızı tamamen kaldırmanızı şiddetle öneririm.

Aynı anakartda formatlasanız bile gerekmiyor. Onu kast ettim.
Söylediklerinize katılıyorum, fakat göreceli bir bilgi oldu sanki. ''Kodunuz orjinal ve tek kullanımlık değil ise, format atsanız bile kod girilmiş bir şekilde kullanabilirsiniz.'' Daha uygun bir cümle olurdu :)

30, 40 TL için sistemi arka planda sömüren, her an tehlikeye açık bir yapı bulunduran 3. parti korsan uygulamalara güvenmeyin.

Kod, kullandığınız sistemin anakartına gömülür. Anakart değişmediği sürece sonsuza denk kullanılabilir. Format vb. durumlarda da gitmez kod.

OEM key ise tek anakarta işleniyor bunda yanlış bilgi yok. 400 TL'lik key ise orjinal etiketli lisans'ı anakart yansa da kullanabilirsiniz çünkü teknik destek tam. Ama OEM demek, bir PC üreticisinin topluca alıdğı ve kurulum yaptığı ürünleri son kullanıcıya sattığı için, OEM keylerde, donanım üretici arkasında durması gerekir. Ama biz olması gereken gibi kullanmadığımız için, o key gider. Ama o ucuz olan keyler, OEM mi(öyle iddaa ediyorlar) MSDN, tecnik ön izleme keyleri mi, ne olduğu belli değildir.

Ha şimdi yanlış bilgi diyecek olanlar olabilir. Microsoft'un cevaplarına dayanarak söylüyorum. Yani Microsoft'un yalancısıyım.
Purchase Windows 10 OEM

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı