DXGKNRL.SYS kodlu mavi ekran hatası

Mortem KAHN

Centipat
Merhabalar, ASUS marka notebook ve bunun yanında Windows 10 Pro sürüm kullanmaktayım. Dahili ve harici grafik kartlarım başta olmak üzere bilgisayarımda bulunan bütün sürücülerim güncel durumdadır. Bilgisayarımı normal bir şekilde kullandığım vakitler hiçbir hata almıyorum lakin ne zaman Epic Games Launcher uygulamasını başlatsam, uygulama kendi kendine kapanıyor ve ardından mavi ekran hatası alıyorum, minidump ile analiz yaptım ve başlıkta da belirttiğim gibi hata kodu olarak ise ''DXGKRNL.SYS" bildirimini alıyorum. Ekran kartlarımı display driver uninstall ile kaldırıp güvenli bir şekilde temiz kurulum yaparak tekrar kurdum. Lakin aynı hata kodunu almaya devam ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

Bilgisayar özelliklerim:
-ASUS TUF model.
-Intel i5,8.nesil.
-8 GB RAM - DDR4.
-Intel Graphics 630.
-NVIDIA GTX 1050 - 4 GB.

Minidump dosyalarınızı paylaşın.

Minidump dosyalarınızı paylaşın.
Merhabalar tekrardan, bu bağlantı sizi rar dosyama yöneltecektir, bu link ile ulaşabilir misiniz?

Dosyayı erişime aç.

Dosya Ekleri

• Erişime açın..png
    Erişime açın..png
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
- DDU ile sürücülerini kaldır. Sonra en son sürümü yükle.

- Klavye ve fare hariç her şeyi çıkar. Klavye ve fareyi tak çıkart yap.

- Herhangi bir Proxy veya VPN açıksa kapat.

- Ağ kartı sürücüsünü güncelle.

- BIOS güncelle:

- Alttaki rehberi uygula:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı