- RAM
- 16G DDR4 3000
- SSD veya HDD modeli
- Crucial P3 500G
- Ekran kartı
- XFX Radeon RX 5700 XT Thicc III
- İşlemci
- R5 1600 AF
Durduk yere bir çökme yaşadım, fikir belirtebilecek var mı? Oyun esnasında falan da olmadı, video izliyordum.

Ekran kartı sorunu gibi duruyor. Sürücüleriniz güncel mi?Durduk yere bir çökme yaşadım, fikir belirtebilecek var mı? Oyun esnasında falan da olmadı, video izliyordum.
![]()
Evet, son sürüm. Oyun esnasında falan daha önce hiç dxgkrnl kaynaklı hatta hiçbir mavi ekran almamıştım, ondan bir şaşırdım.Ekran kartı sorunu gibi duruyor. Sürücüleriniz güncel mi?
Evet, son sürüm. Oyun esnasında falan daha önce hiç dxgkrnl kaynaklı hatta hiçbir mavi ekran almamıştım, ondan bir şaşırdım.
Hataları analiz etmekten anlamam ama WinDbg ile bir göz attığımda explorer.exe dosyasından olduğu yazıyor, bu kod faydalı olabilir evet.İsterseniz bir SFC /scannow taraması yapın belki sistem dosyaları bozuktur.
Yaptıktan sonra dönüş yapacağım, teşekkürler.ASC kaldır. Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle.
Ekran kartı sürücünü DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü indir yükle.
Bunları'da yükle.
Sonra'da mavi ekran alıp almadığını bildir.
DDU'yu henüz kullanmaya fırsatım olmadı, onun harici işlemleri yaptım ve şu anlık durum iyi gibi gözüküyor. Henüz başka bir mavi ekran almadım.Eline sağlık. Nasıl durumlar ? Mavi ekran alıyor musun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.