Çözüldü DXsetup.exe 0xc000012f hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yavdım_edin

Centipat
Daha fazla  
RAM
DDR3 Size: 4096 MBytes Channels : Dual DRAM Frequency 398.8 MHz
Ekran kartı
gt 730 4 gb
Anakart
intel g41
İşlemci
pentium e5200 2.50ghz
Ne zaman Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Complete Edition ve GTA 4 oynamak istesem ve oyna tuşuna basarsam DirectX kuruluyor yazısından sonra DXsetup.exe bozuk görüntü hatası veriyor ve ardından ya uygulama açılıyor ya da açılmıyor. Bu hatayı çözmeyi defalarca denedim ancak bir türlü başaramadım.

Çözüm
@yavdım_edin Toplu olarak DLL indirip sistem dosyalarına attınız sanırım. Ne kadar dosya indirdiğinize bağlı olarak çözüm uzun sürebilir. Deneme-yanılma yapmanız gerekecek çünkü.

Hata mesajında aşağıda paylaşacağım konudaki dosyalardan biri gözüktüğü sürece hatada belirtilen dosyayı System32 ve SysWOW64 altından silip devam edin denemeye. En sonunda açılacaktır.

Bu konuda bulunmayan bir dosyaya denk gelirseniz o zaman o hata mesajının ekran görüntüsünü paylaşırsınız. Dosyaya göre yapmanız gerekeni size söylerim.
1 iyi bir de kötü haberim var.
İyi haber şu ki artık oyunu çalıştırmaya çalışınca bir hata ile karşılaşmıyorum.
Kötü haber şu ki bu oyun da açılmıyor.
Ancak artık hata almadığıma göre sorunu çözmüş sayılırız değil mi?

@yavdım_edin toplu olarak DLL indirip sistem dosyalarına attınız sanırım. Ne kadar dosya indirdiğinize bağlı olarak çözüm uzun sürebilir. Deneme-yanılma yapmanız gerekecek çünkü.

Hata mesajında aşağıda paylaşacağım konudaki dosyalardan biri gözüktüğü sürece hatada belirtilen dosyayı System32 ve SysWOW64 altından silip devam edin denemeye. En sonunda açılacaktır.

Bu konuda bulunmayan bir dosyaya denk gelirseniz o zaman o hata mesajının ekran görüntüsünü paylaşırsınız. Dosyaya göre yapmanız gerekeni size söylerim.

Konudaki hatanın tam olarak çözüldüğüne emin olmamız için aşağıdaki yazılımı kurmayı deneyin. Sorunsuz bir şekilde kurulum tamamlanırsa başlıktaki hata çözülmüş demektir.

Açılmayan oyunlar için de o oyunlara ait Process Monitor raporlarıyla birlikte yeni bir konu açarsanız orada ilgilenebiliriz.

Konudaki hatanın tam olarak çözüldüğüne emin olmamız için aşağıdaki yazılımı kurmayı deneyin. Sorunsuz bir şekilde kurulum tamamlanırsa başlıktaki hata çözülmüş demektir.

Açılmayan oyunlar için de o oyunlara ait Process Monitor raporlarıyla birlikte yeni bir konu açarsanız orada ilgilenebiliriz.

Herhangi bir hata vermedi bu durumda problem çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı