Zula indirdim fakat C diskinde kendiliğinden 10GB yer kapladı fakat nerede kapladığını bilemiyorum. Ama ben oyunu D diskini kurdum. Çok saçma bir şekilde orayı da kapladı. Nasıl bulup silerim diskteki son veri yazılan klasörü görebilir miyim? Yardım edin aşırı sinir oldum.
Zula indirdim fakat C diskinde kendiliğinden 10GB yer kapladı fakat nerede kapladığını bilemiyorum. Ama ben oyunu D diskini kurdum. Çok saçma bir şekilde orayı da kapladı. Nasıl bulup silerim diskteki son veri yazılan klasörü görebilir miyim? Yardım edin aşırı sinir oldum.
Bu normal bir yükleme değil hocam zula setupı çalıştırınca C diskimden 10gb yer gitti daha sonra bana nereye kuracağımı sordu D yi seçtim dye kuruldu fakat o C diskindeki 10gblık yer silinmedi ve nerede hangi isimde olduğunu bulamıyorum
WinDirStat, Microsoft Windows'un çeşitli sürümleri için tasarlanmış bir disk kullanım istatistikleri görüntüleme ve temizleme aracıdır. Linux için bir alternatif arıyorsanız, KDirStat ( apt-get install kdirstat veya Debian için apt-get install...