Çözüldü D'ye kurulan Zula neden C'de çok alan kaplıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

habbocosds2

Centipat
Zula indirdim fakat C diskinde kendiliğinden 10GB yer kapladı fakat nerede kapladığını bilemiyorum. Ama ben oyunu D diskini kurdum. Çok saçma bir şekilde orayı da kapladı. Nasıl bulup silerim diskteki son veri yazılan klasörü görebilir miyim? Yardım edin aşırı sinir oldum.

Çözüm
Sorunu sinirle çözdüm. temp klasöründe "zulasetup" adında 8.85 gblık bir klasör var onu silin.
Zula indirdim fakat C diskinde kendiliğinden 10GB yer kapladı fakat nerede kapladığını bilemiyorum. Ama ben oyunu D diskini kurdum. Çok saçma bir şekilde orayı da kapladı. Nasıl bulup silerim diskteki son veri yazılan klasörü görebilir miyim? Yardım edin aşırı sinir oldum.

D diskine kurduğunuz oyun genelde program files, appdata gibi klasörlere ek olarak dosyalar yükler.

D diskine kurduğunuz oyun genelde program files, appdata gibi klasörlere ek olarak dosyalar yükler.
Bu normal bir yükleme değil hocam zula setupı çalıştırınca C diskimden 10gb yer gitti daha sonra bana nereye kuracağımı sordu D yi seçtim dye kuruldu fakat o C diskindeki 10gblık yer silinmedi ve nerede hangi isimde olduğunu bulamıyorum

Şu ekteki uygulama ile disklerinizdeki yer kaplayan her şeyi görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı