Dying Light 1 devam oyunu var mı?

muho201423

Decapat
Daha fazla  
Dying Light 1 de her şey çok iyi gidiyordu, hikaye falan sonunda ne olduğunu anlamadım. Devam oyunu mu var ya da gelecek? Çok gereksiz yerde bitti. Disk bizse kaldı ama ne yaptık?

Dying Light The Beast adinda bir oyun geliyor Kyle Crane'in hikayesini devam ettirecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşların da dediği gibi ilk oyunun ek paketi olan Following genişletmesi var onu oynayın biraz daha devamını anlatıyor çok olmasa da. Beast çıkana kadar hikaye pek açıklığa kavuşmayacak ikinci oyunda ilk oyunla çok bağlantılı olan şey yok ama iyi kötü neler olduğunu anlatıyor spoiler olmasın diye yazmak istemedim ikinci oyunu biraz izler ya da oynarsanız aşağı yukarı neler oldğunu anlayabilirsiniz.

Dying Light 1 de her şey çok iyi gidiyordu, hikaye falan sonunda ne olduğunu anlamadım. Devam oyunu mu var ya da gelecek? Çok gereksiz yerde bitti. Disk bizse kaldı ama ne yaptık?
Disk'i GRE'ye vermeyi reddediyor ve Dr. Camdan'a götürüp teslim ediyor ancak Dr. Camdan disk ile tedaviyi yapmayı beceremiyor. Harran'da son kalan bilim adamı Dr. Camdan idi ve maalesef ki başarısız oluyor.

Sonra Harran dışından bir adam yaralı şekilde Lena'ya geliyor. Lena adamın geldiğini Crane'e haber veriyor. Adam tam ölecekken kendisinin geldiği yerde bir çeşit tedavi olduğunu söylüyor ve adamda Harran'dan çıkış yolunu gösteren bir harita buluyorlar. Crane hemen yola koyuluyor ve adamın bahsettiği şu tedavi için adamın geldiği yere doğru yol alıyor...

Devamı The Fallowing DLC'inde. Ana oyunun devamıdır. 2 farklı sonu var, biri canon.

Disk'i GRE'ye vermeyi reddediyor ve Dr. Camdan'a götürüp teslim ediyor ancak Dr. Camdan disk ile tedaviyi yapmayı beceremiyor. Harran'da son kalan bilim adamı Dr. Camdan idi ve maalesef ki başarısız oluyor.

Sonra Harran dışından bir adam yaralı şekilde Lena'ya geliyor sonra Lena adamın geldiğini Crane'e haber veriyor. Adam tam ölecekken kendisinin geldiği yerde bir çeşit tedavi olduğunu söylüyor ve adamda Harran'dan çıkış yolunu gösteren bir harita buluyorlar. Crane hemen yola koyuluyor ve adamın bahsettiği şu tedavi için adamın geldiği yere doğru yol alıyor...

Devamı The Fallowing DLC'inde. Ana oyunun devamıdır. 2 farklı sonu var, biri canon.
Ekleme yapacağım spoiler gibi olacaktır o yüzden illaha ben oynayıp görücem diyorsanız okumayın.

DL2'de anlatılana göre GRE tedaviyi buluyor ama virüsü askeri araştırmalar için kullanma fikrinden vazgeçmiyor ve bu yüzden çok geçmeden yine bu salgın patlak veriyor. Harran gibi tecrit altına alınan şehirler oluyor ama hastalığı engelleyemiyorlar ve tüm dünyaya yayılıyor. Harran ise ya kendi haline bırakılıyor ya da bombalanıp yok ediliyor o kısmından tam emin değilim. Crane ise Beast oyununda göreceğimiz gibi uzun süre deneylere maruz kalıyor ve sonradan kaçmayı başarıyor.

Ekleme yapacağım spoiler gibi olacaktır o yüzden illaha ben oynayıp görücem diyorsanız okumayın.

DL2'de anlatılana göre GRE tedaviyi buluyor ama virüsü askeri araştırmalar için kullanma fikrinden vazgeçmiyor ve bu yüzden çok geçmeden yine bu salgın patlak veriyor. Harran gibi tecrit altına alınan şehirler oluyor ama hastalığı engelleyemiyorlar ve tüm dünyaya yayılıyor. Harran ise ya kendi haline bırakılıyor ya da bombalanıp yok ediliyor o kısmından tam emin değilim. Crane ise Beast oyununda göreceğimiz gibi uzun süre deneylere maruz kalıyor ve sonradan kaçmayı başarıyor.
Virüsü dünyaya GRE engelleyemediği için değil, Kyle Crane'nin ta kendisi yaymıştır. The Beast fragmanında "It's not your fault Kyle" diyaloğunun geçmesinin sebebi bu (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
). O olaya atıfta bulunuyorlar. Spoiler olmasın diye daha fazla anlatmayacağım

İlk oyun ardından The Following DLC'si var, onlardan kısa bir süre sonra farklı bir karakter ve farklı bir şehirde geçen Dying Light 2 var. Yakında gelecek olan The Beast ise ilk oyundaki karaktere dönecek. Eğer genel hikayeyi merak ediyorsan Dying Light 2 oynayabilirsin ama merakın Kyle ise direkt The Beast ile devam edebilirsin.

Virüsü dünyaya GRE engelleyemediği için değil, Kyle Crane'nin ta kendisi yaymıştır. The Beast fragmanında "It's not your fault Kyle" diyaloğunun geçmesinin sebebi bu (
). O olaya atıfta bulunuyorlar. Spoiler olmasın diye daha fazla anlatmayacağım

Spoiler'a almayı bilmediğimden yine uyarıyorum spoilerlı yazacağım. O dediğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü dediğim gibi ikinci oyunda girişte anlatıyor GRE tedaviyi buldu ama askeri amaçlarla deneylere devam etti bu yüzden salgın tekrar patlak verdi diye söylüyordu. Başta ben de dediğiniz gibi düşünüyordum ama DL2 ile Crane'in Harran dışına çıkması zamansal olarak pek uyuşmuyor. Bana kalırsa o repliği başka bir sebepten söylüyor gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00