Dying Light 2 ₺145,72

Eğer ki yazın Dying Light 1 Enchanced Edition'u bedavaya aldıysanız şu an neredeyse bedava gibi bir fiyata Dying Light Definitive Edition ve Dying Light 2'ye sahip olabilirsiniz.
Dying Light 1 Enchanced Edition ve Definitive farkı ise:
-Definitive Edition'da grafikler yenilendi.
-Definitive Edition'da daha fazla DLC var. (hellraid, savy gamer...)

Dying Light 2 ise yanında veriliyor. 1 Kasım'a kadar süre var. Gidip alın. https://store.epicgames.com/tr/p/dying-light--definitive-edition-upgrade-and-dying-light-2
Not: 145 TL.

Benim oynadığım Dying Light 1'de hellraid eklentisi vardı. O dediğiniz gibi grafikleri yenilenmiş hali mi? Merak ettim eğer yenilenmemiş halini oynadıysam tekrar başlayacağım.

1698175033214.png

Tamam, galiba ben yenilenmiş grafikler ile bitirmişim problem yok.

Alınır mı sizce? Dying Light serisine çok kanım ısınmadı. Bu da muhtemelen son fırsat olacak 2 için. Bir de Epic Games.

Efsane oyun ilk oyunu oynamadıysanız çok şey kaçırdığınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Skiller, hikaye, her zombi için ayrı görsel efekt, kan efektleri ve düşük sistemlerde açılması vs vs efsanevi bir oyun.

Dosya Ekleri

• 1698175141235.png
    1698175141235.png
    241,4 KB · Görüntüleme: 37
Dying Light Epic Games'de daha ucuz ve evet Definitive Edition grafikleri yenilenmiş hali (gölgelendirme, karakterlerdeki yüz ifadeleri vb.)

Benim oynadığım Dying Light 1'de hellraid eklentisi vardı. O dediğiniz gibi grafikleri yenilenmiş hali mi? Merak ettim eğer yenilenmemiş halini oynadıysam tekrar başlayacağım.

Eki Görüntüle 1988898

Efsane oyun ilk oyunu oynamadıysanız çok şey kaçırdığınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Skiller, hikaye, her zombi için ayrı görsel efekt, kan efektleri ve düşük sistemlerde açılması vs. Efsanevi bir oyun.

Bu arada evet skiller mükemmel ilk oyunda çünkü ne kadar skill açarsanız o kadar yeni animasyonlar açılıyor (vaulting, rolling vb.) Bu arada ben Dying Light 2 için aldım.

Alınır mı sizce? Dying Light serisine çok kanım ısınmadı. Bu da muhtemelen son fırsat olacak 2 için. Bir de Epic Games.

Galiba Epic Games'de bad blood verilmiyordu.

Eki Görüntüle 1988898

Efsane oyun ilk oyunu oynamadıysanız çok şey kaçırdığınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Skiller, hikaye, her zombi için ayrı görsel efekt, kan efektleri ve düşük sistemlerde açılması vs. Efsanevi bir oyun.

İlk oyunu hiç sevememiştim ben. Parkur tarzı oyunları da çok sevmem.

Hocam ben Enhanced Edition'ı direkt olarak alabilmiştim nedense.

Epic bedavaya verdiğinde almış olabilir misin? Çünkü uyarı veriyor Epic sepet kısmında. "ilk oyunu almalısınız bla bla" şeklinde. İlk oyunda 18 TL bu arada yine uyguna geliyor.

Son olarak Papara kart ile alırsanız %10 cashback var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı