Steam'e mail at. Neden göremediğini sor. Mesele 25 TL değil. Neden gözükmüyor. Neden göz göre göre 25 TL fazla veresin ki. Sen iletişime geç. 175 TL varsa almaya niyetin varsa. Bence olumlu olumsuz bir dönüş yapsınlar.
Steam şu an taktı hocam
Steam'e mail at. Neden göremediğini sor. Mesele 25 TL değil. Neden gözükmüyor. Neden göz göre göre 25 TL fazla veresin ki. Sen iletişime geç. 175 TL varsa almaya niyetin varsa. Bence olumlu olumsuz bir dönüş yapsınlar.
Steam şu an taktı hocamenhanced Edition olmadığı için görmüyor Steam ile alakası yok bu durumun.
Hocam sorun ben de düz Dying Light olması. Enchanced Edition içindeki DLC'lere sahip değilim.
Onunla alakası yok. Bende enchanced yok. Gittim satın aldım.
Ben de DLC yok.
İlk oyunu oynadıysanız eğer ikinci oyun için başka bir indirim beklenebilir. Tabi fiyat artırılır mı bilinmez. Fiyat artarsa bir daha bu fiyata gelmeyebilir. İlk oyunu oynamadıysanız iki oyun için bence alınır.Techland kesin fiyat artırmaz diyebilsem beklerim ama hiçbir şey belli olmuyor. Alsam en erken 5-6 aya oynarım ben bunu, yine de alınır mı ne diyorsunuz?
1 kasıma kadar Dying Light indirimi devam edecek. Doğal olarak 2. oyunun da bulunduğu Dying Light Haloween Bundle indirimi bu zaman biter.Sizce bu kampanya ne zaman biter? Ona göre erken davranacağım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.