Oyun Dying Light 2 175 TL

Steam'e mail at. Neden göremediğini sor. Mesele 25 TL değil. Neden gözükmüyor. Neden göz göre göre 25 TL fazla veresin ki. Sen iletişime geç. 175 TL varsa almaya niyetin varsa. Bence olumlu olumsuz bir dönüş yapsınlar.

Steam şu an taktı hocam :D enhanced Edition olmadığı için görmüyor Steam ile alakası yok bu durumun.

Steam şu an taktı hocam :D enhanced Edition olmadığı için görmüyor Steam ile alakası yok bu durumun.

Onunla alakası yok. Bende enchanced yok. Gittim satın aldım.

Hocam sorun ben de düz Dying Light olması. Enchanced Edition içindeki DLC'lere sahip değilim.

Ben de DLC yok.

Onunla alakası yok. Bende enchanced yok. Gittim satın aldım.

Ben de DLC yok.

Pardon. Enhanced editiıon row satın almışım. Alışveriş listesinde yeni gördüm.

Şu oyun için resmen bedava fiyat, ilk oyunu kadar olmasa da ikinci oyunu da çok güzeldi ve oynanabilir. Ayrıca dolar kuru da 10 olarak alınmaya başlandı Steam'de ve bilmem kaç sene önce çıkan L4D2 bile 105 TL olmuş. Böyle bir oyuna 175 TL'nin değip değmeyeceğini de bu şekilde düşünebilirsiniz.

Techland kesin fiyat artırmaz diyebilsem beklerim ama hiçbir şey belli olmuyor. Alsam en erken 5-6 aya oynarım ben bunu, yine de alınır mı ne diyorsunuz?
İlk oyunu oynadıysanız eğer ikinci oyun için başka bir indirim beklenebilir. Tabi fiyat artırılır mı bilinmez. Fiyat artarsa bir daha bu fiyata gelmeyebilir. İlk oyunu oynamadıysanız iki oyun için bence alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı