Oyun Dying Light 2 175 TL

Dying Light 2 çok iyi oyun herkese tavsiye ederim. Başlangıçta oynanış konusu biraz yavaş gelebilir ama sonradan açılan gelişen bir oyun. Bol bol inhibitör kasın.

Dying Light 2 çok iyi oyun herkese tavsiye ederim. Başlangıçta oynanış konusu biraz yavaş gelebilir ama sonradan açılan gelişen bir oyun. Bol bol inhibitör kasın.
Standart paketi almayı düşünüyorum da bu yeni gelen dlc pek sevilmemiş gibi. Deluxe filan almak baya da pahalı da almak mantıklı mı yoksa standart paket yeterli mi hocam ?

Dün aldım 3 gün içinde yattacağı söyleniyor.
Yaklaşık 2 saat önce ben de naysa para yükledim ancak hala para nays gözükmüyor. Sizde böyle bir durum oldu mu? Canlı desteğe yazdım ancak bana 2 saat bekle dediler. Neredeyse 3 saat olacak ancak hala nays bakiyem 0 TL :D

New GAME+ yaptım sırf tüm başarımları açarım diye üşendim başdan başladı :D hayır New GAME+ yapmasam bu sefer tüm başarımları açamıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı