Epic Games Dying Light 2 434 TL

Bende hocam Dying Light en sevdiğim oyun ve oyun serisidir. Diğer oyunu %100 bitirdim aslında bunuda o kadar oynarım herhalde

DL2 çoluk çocuk oyunu, en zorda gece saldırmayan moblarla doludur. Bedavaya Epic'ten DL1 verildi, normal zorluk 2. oyundaki zor moddan daha zordu.

DL2 çoluk çocuk oyunu, en zorda gece saldırmayan moblarla doludur. Bedavaya Epic'ten DL1 verildi, normal zorluk 2. oyundaki zor moddan daha zordu.
Gece zaten nasıl bir mobun saldırmasını bekliyorsun ki? Oyunda paraşütü açınca yere kolay kolay adımını atmıyorsun. O kadar iyi bir oyun değil ama Dying Light severin oynaması gereken bir oyun yoksa buglarla dolu. GRE tesisinin çıkışının cesetlerle kaplı olması, askeri konvoylardaki mobların saldırmaması gibi.

Fena oyun değil ama 434 TL de çok be

Gayet iyi oyun alınabilir ancak ben 70 TL daha verip Steam üzerinden almayı tercih ederdim.

100 TL fark ile Steam'den aldım. Yine de güzel indirim.

Volatile? 2. oyunu çıktığı zaman zor modda oynadığım için hiçbir zorluk yoktu. 2. oyundaki tek zorluk GRE binaları, onlar da başlarda zorluyor. İlk oyundaki mağaralar ve tünel içindeki yuvaların zorluğu yok. 2. Oyundaki tek güzel olay paraşüt zaten, askerlerin tarafını tutup crossbow alınca oyun kolaylaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…