Epic Games Dying Light 2 434 TL

Dying Light 2'yi 32 TL ye almamışsındır.

Dying Light 2 alınır. Ama oyunda gerçektne çok fazla bug var. Normal oyuncuysan seni dert etmez ama benim gibi Dying Light manyağıysan çok pis sinir olabiliyorsun. 100 saat kadar oynadım. Birkaç kez bitirdim. Parkuru iyi. İlk oyuna kıyasla her şey çok iyi. 2. oyunu oynamadan önce 1. oyunu oyna, bitir öyle oyna 2'yi. Çünkü 2'den sonra 1'e dönersen hiç iyi olmaz. 1. oyunu 300 saat oynadım 300 saat oynadıktan sonra 100 saat DL2 oynadım. Tekrar DL1'e gireyim dedim midem bulandı. 2. oyun alınır, hikayesi o kadar iyi olmasa da çok güzel sarıyor.

Almanı öneririm. Şahsen bütün yan görevler + meydan okumalar, toplanabilir öğeler falan tek seferde 50 saatten uzun sürer. Ben sevdim. Dying light hayranıyım. Ortalama hikaye odaklı oynarsan kısa sürede bitiyor oyun.
Bende hocam Dying Light en sevdiğim oyun ve oyun serisidir. Diğer oyunu %100 bitirdim aslında bunuda o kadar oynarım herhalde :D

DL2 çoluk çocuk oyunu, en zorda gece saldırmayan moblarla doludur. Bedavaya Epic'ten DL1 verildi, normal zorluk 2. oyundaki zor moddan daha zordu.

DL2 çoluk çocuk oyunu, en zorda gece saldırmayan moblarla doludur. Bedavaya Epic'ten DL1 verildi, normal zorluk 2. oyundaki zor moddan daha zordu.
Gece zaten nasıl bir mobun saldırmasını bekliyorsun ki? Oyunda paraşütü açınca yere kolay kolay adımını atmıyorsun. O kadar iyi bir oyun değil ama Dying Light severin oynaması gereken bir oyun yoksa buglarla dolu. GRE tesisinin çıkışının cesetlerle kaplı olması, askeri konvoylardaki mobların saldırmaması gibi.

100 TL fark ile Steam'den aldım. Yine de güzel indirim.
1729806155830.png

Gece zaten nasıl bir mobun saldırmasını bekliyorsun ki? Oyunda paraşütü açınca yere kolay kolay adımını atmıyorsun. O kadar iyi bir oyun değil ama Dying Light severin oynaması gereken bir oyun yoksa buglarla dolu. GRE tesisinin çıkışının cesetlerle kaplı olması, askeri konvoylardaki mobların saldırmaması gibi.

Volatile? 2. oyunu çıktığı zaman zor modda oynadığım için hiçbir zorluk yoktu. 2. oyundaki tek zorluk GRE binaları, onlar da başlarda zorluyor. İlk oyundaki mağaralar ve tünel içindeki yuvaların zorluğu yok. 2. Oyundaki tek güzel olay paraşüt zaten, askerlerin tarafını tutup crossbow alınca oyun kolaylaşıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı