SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 28 Mayıs 2021 #21 Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?
Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 28 Mayıs 2021 #22 Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak.
Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 28 Mayıs 2021 #23 Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... 1.000 TL olur iyi bir meslek sahibi olana kadar. Buda maaşımızın 5 de 1i falan eder muhtemelen.
Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... 1.000 TL olur iyi bir meslek sahibi olana kadar. Buda maaşımızın 5 de 1i falan eder muhtemelen.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #24 SaltukSakura dedi: Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Yalnız ne linç yedim. MarkS dedi: Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak. Genişletmek için tıkla... Merak etme bu kasım ayında kurtulucaz bu devletten.
SaltukSakura dedi: Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Yalnız ne linç yedim. MarkS dedi: Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak. Genişletmek için tıkla... Merak etme bu kasım ayında kurtulucaz bu devletten.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Mayıs 2021 #25 MarkS dedi: Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak. Genişletmek için tıkla... Steam yerelleştirme bile yapıyor, 500 birim yerine 350 birim olarak veriyor. Bir de şikayet mi ediyorsun sen ? Paran yetmiyorsa oynamak zorunda değilsin.
MarkS dedi: Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak. Genişletmek için tıkla... Steam yerelleştirme bile yapıyor, 500 birim yerine 350 birim olarak veriyor. Bir de şikayet mi ediyorsun sen ? Paran yetmiyorsa oynamak zorunda değilsin.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #26 Umarım ban yemem.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 28 Mayıs 2021 #27 Smaug8 dedi: Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Yalnız ne linç yedim. Genişletmek için tıkla... Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez.
Smaug8 dedi: Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Yalnız ne linç yedim. Genişletmek için tıkla... Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 28 Mayıs 2021 #28 Smaug8 dedi: Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Genişletmek için tıkla... Dur sen soramadan ben yazıyım telefonum S5 mini. Biliyorum çok zenginim. Sende ideoloji karmaşası var.
Smaug8 dedi: Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın. Genişletmek için tıkla... Dur sen soramadan ben yazıyım telefonum S5 mini. Biliyorum çok zenginim. Sende ideoloji karmaşası var.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 28 Mayıs 2021 #29 Smaug8 dedi: Ayrıca 350 TL para veremiyorsan bence oyundan daha önemli problemlerin var. Genişletmek için tıkla... Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Bencilce bir düşünce. Bu ülkede insanların geçim derdi, aç kalmamak gibi dertleri var ve oyuna o parayı veremeyebilirler, gayet normal.
Smaug8 dedi: Ayrıca 350 TL para veremiyorsan bence oyundan daha önemli problemlerin var. Genişletmek için tıkla... Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Bencilce bir düşünce. Bu ülkede insanların geçim derdi, aç kalmamak gibi dertleri var ve oyuna o parayı veremeyebilirler, gayet normal.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #30 Afelyoss dedi: Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez. Genişletmek için tıkla... Tamam sen çalış yeter.
Afelyoss dedi: Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez. Genişletmek için tıkla... Tamam sen çalış yeter.