SaltukSakura
Hectopat
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın.
Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak.Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın.
Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?
Olay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak.
Steam yerelleştirme bile yapıyor, 500 birim yerine 350 birim olarak veriyor. Bir de şikayet mi ediyorsun senOlay burada 350 TL'yi bir araya toplayıp oyunu almak değil. 60 birimlik oyunu 350 birim fiyata almak.
Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın.
Yalnız ne linç yedim.
Dur sen soramadan ben yazıyım telefonum S5 mini. Biliyorum çok zenginim.Ben de biliyorum ekonomi çöp ama böyle oturup ekonomi çok kötü diye ağlamak yerine biraz çalışın.
Ayrıca 350 TL para veremiyorsan bence oyundan daha önemli problemlerin var.
Bencilce bir düşünce. Bu ülkede insanların geçim derdi, aç kalmamak gibi dertleri var ve oyuna o parayı veremeyebilirler, gayet normal.Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın.
Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.