Dying Light 2 699 TL oldu

Parkur oyunlarını sevmiyorum. Almayı düşünenlere geçmiş olsun.

@181951 Dying Light serisinin açık dünyası ve parkur sistemi çok güzel. Oynamayan herkes oynamalı. Uzun süredir bedava fiyattan satılıyordu. İkinci oyununun yanı sıra birinci oyunu da neredeyse Cent fiyatına satılıyordu. Ona rağmen almayan varsa da yapacak bir şey yok.

Hikayeyi bırakıp sırf şu parkur işine ve açık dünyasına hikaye kadar zaman gömülebilir oyunda. İnanılmaz bir zevk veriyor. 170 lira bu oyun için bedavaydı ve 1 2 hafta değil son birkaç aydır bu şekil indirime çok kez girdi oyun.

@181951 Steam'in yapmış olduğu kur güncellemesine rağmen uzun süredir bu fiyattan satıldı. Böyle bir AAA oyun için hâlâ alınır mı ya da alınmaz mı tarzında soranlar vardı. Umarım alamamışlardır, şu ekonomide 174 TL'ye AAA oyun bulunuyor ve hâlâ bu tarz soruların sorulması da oldukça garibime gidiyor.

Dying Light 1'den sonra zam geleceği kesindi adamlar bizi düşünüp zamdan önce indirim yaptı. Almayanlara geçmiş olsun.

@Hedge illaki indirime girdiği zaman da olacak. İndirimli fiyatından satın alabilirsiniz

Ben parkurlar başlayınca ilk oyunu saldım. 2. oyunun birkaç videosunu izledim oda parkurdan ibaret. Parkurdan başka bir şey göremedim. Aslında milletin sevdiği oyunları sevmiyorum nedense. Metroyu çoğu kişi seviyorken ben hiç ısınamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…