@Hedge illaki indirime girdiği zaman da olacak. İndirimli fiyatından satın alabilirsiniz![]()
Yok hocam ben oynamıyorum ondan dedim
Son düzenleyen: Moderatör:
@Hedge illaki indirime girdiği zaman da olacak. İndirimli fiyatından satın alabilirsiniz![]()
@181951 Steam'in yapmış olduğu kur güncellemesine rağmen uzun süredir bu fiyattan satıldı. Böyle bir AAA oyun için hâlâ alınır mı? Ya da alınmaz mı tarzında soranlar vardı. Umarım alamamışlardır, şu ekonomide 174 TL'ye AAA oyun bulunuyor ve hâlâ bu tarz soruların sorulması da oldukça garibime gidiyor.
@M3HM3TY oyun zevkleri farklıdır. Size göre güzel gelmeyen bir oyun, farklı bir kişiye de çok güzel gelebilir. Yorumu da buna dayanarak yapmak lazım. Herkesin beğendiği bir oyuna, sırf siz beğenmediğiniz için balon oyun tabiri kullanırsanız da hoş olmaz. Oyunu şu şu sebeplerden beğenmedim, oynayacaklara da iyi oyunlar deyip geçmek lazım.
@181951 güleriz hocam, ona da güleriz. İnsanımıza gerçekten indirim yaramıyor. Zamanında 98 TL'ye RDR2 alınır mı diye soranlar vardı. Neyse sonra bazı akıllı kişiler daha da indirim bekledi ve oyun bir gecede 1150 TL olduKeşke şu oyun da 1150 TL olsaydı.
Birde 1.150 TL olduktan sonra belki bir umut Epic gamesde ücretsiz olur düşünceleri var.@181951 güleriz hocam, ona da güleriz. İnsanımıza gerçekten indirim yaramıyor. Zamanında 98 TL'ye RDR2 alınır mı diye soranlar vardı. Neyse sonra bazı akıllı kişiler daha da indirim bekledi ve oyun bir gecede 1150 TL olduKeşke şu oyun da 1150 TL olsaydı.
Kaçak ile Steam'dakinin farkı ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.