Çözüldü Dying Light 2 açılmıyor

• Konuyu başlatan Opre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4.076
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Opre

Hectopat
Selamlar,

Ryzen 5 1500X, 1060 6 GB, 8 GB RAM şeklinde bir sisteme sahibim. Dying Light 2'yi yeni aldım ve oyuna giriş yapmaya çalışıyorum ancak New Game dedikten sonra bir süre yükleniyor daha sonra müzik sesi kesiliyor ve siyah ekran olup bir anda oyundan atıyor, hata kodu uyarısı vermiyor. Desteğinizi rica ederim çok teşekkürler şimdiden.
Oyunu Epic Games'den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun başlatma seçeneklerine /nolightfx yazarak dener misin?

D:\diger\DyingLight2StayHuman\...

Oyunları otomatik "Epic Games" klasörüne olacak ve farklı bir diske olacak şekilde kurulum yapın, çökmeye sebep olabilir. Epic Games işte...
Diğer adında klasör açıp oraya da yeni baştan yükledim belirttiğiniz kodla da çalıştirttim sonra d den silip c epice yükledim ama yine aynı sorun..
Konuyla ilgili Techland Technical Support ile de mailleşiyorum. Crash loglarımı attım öncelikli olarak dll güncellememi istediler tüm dll leri silip tekrar yükledim ancak sorun devam ediyor. @Recep Baltaş Bey müsait bir anınızda yukarıda yer alan drive dosyasındaki hata raporumu inceleyebilirseniz çok mutlu olurum.
GÜNCELLEME+

Forumdan ve Techland Support'tan gereken desteği alamadım ancak denediğim yüzlerce yöntem ile birlikte sorunu an itibarıyla çözdüm. Sorunun Epic Games Launcher'ı kaynaklı olduğunu anladım. Tüm Visual dosyalarını silip tekrar kurduktan sonra. Sırasıyla şu adımları uyguladım.

1.Adım:
  1. Sağ alt köşedeki sistem tepsisi simgesine sağ ve ardından Çık'a tıklayarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık.
  2. Windows tuşu + R'ye bas, "%localappdata%" yaz ve ardından Enter'a basarak bir Dosya Gezgini penceresi aç.
  3. Epic Games Launcher klasörünü aç.
  4. Saved klasörünü aç.
  5. Webcache klasörüne tıkla ve ardından sil.
  6. (İsteğe bağlı) webcache_4147 adlı bir klasör varsa onu da sil

2. Adım:
  1. Sağ alt köşedeki sistem tepsisi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a tıklayarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık.
  2. Başlat'a tıkla.
  3. "CMD" yaz, Komut İstemi'ne sağ tıkla ve ardından Yönetici Olarak Çalıştır'a tıkla.
  4. Açılan pencerede "SFC /scannow", yaz ve ardından Enter'a bas.
    Bu işlem biraz zaman alabilir.
  5. Bilgisayarını yeniden başlat.
  6. Başlat'a tıkla.
  7. "Program Ekle veya Kaldır" yaz ve ardından Enter'a bas.
  8. Program listesinden Epic Games Başlatıcısı'nı seç.
  9. Kaldır'a tıkla.
  10. www.epicgames.com adresine git ve sağ üst köşeden Epic Games'i İndir'e tıklayarak en güncel yükleyiciyi indir.
Bu adımlar öncesinde yaptığım birçok işlem bulunuyor. Bu işlemlerden en önemlisi olduğunu düşündüğüm de DLL paketlerini en baştan temizleyip tekrar kurmak. Umarım faydalı olabilir.
@Haluk Albayrak Sorununuz devam ediyorsa benim uyguladığım şu yöntemi denemenizde fayda var
Dosya doğrulaması deneyiniz ayrıca o sistemde RAM yükseltmesi ileride yapmanızı tavsiye ediyorum 8 GB 4x2 olsa bile günümüz için yeterli olamıyor.

Rapor alabilirsin:

İnternette yer alan neredeyse tüm önerileri yaptım. Cmd kodları girdim, programlar indirdim, dosya doğrulama, yönetici olarak çalıştır çakışabilecek uygulamaları kapa vb. Gibi yabancı ve Türkçe tüm kaynakları uyguladım ancak çözemedim. Bu akşam Recep Bey'in tavsiyesine istinaden rapor alıp buradan ileteceğim. :)
Tekrar herkese Merhaba,

hata - Google Drive hata raporumun tam ve sıkıştırılmış halini drive üzerinden yükledim. Kontrol edip soruna neyin sebebiyet verdiğini bulabilen olursa çok mutlu olurum teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı