Dying Light 2 alınır mı?

Emre333333

Hectopat
Şu an Epic Games'te 360 TL ama the Beast 22 Agustos'ta çıkacak o ara daha büyük indirimler gelir mi bilemedim. Öğrenciyim 360 ne ya vb şeyler demezseniz iyi olur. 1 yıl kadar önce 1. oyunu oynamıştım zaten önceden de izlemiş biriydim o oyunu ve çok hoşuma gitmişti. Dün Hogwarts Legacy aldım 440 TL'ye, çok fazla para da harcamak istemiyorum oyunlara. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam paylaşımlı almak istemiyorum pek. Oyun ileride de hesabımda dursun rahat rahat istediğim gibi istediğim şekilde oynayayım istiyorum. Bir de arkadaşlarla oynama ihtimali cezbediyor.

Vallahi benim gibi kütüphane takıntın varsa al Epic'teki fiyat kaçmaz.

Vallahi benim gibi kütüphane takıntın varsa al Epic'teki fiyat kaçmaz.

Bütçen cok az ise paylaşımlı hesap al ben tlu 2 Stalker RDR1 falan hep onlarla oynadım.

Şu an Epic Games'te 360 TL ama the Beast 22 Agustos'ta çıkacak o ara daha büyük indirimler gelir mi bilemedim. Öğrenciyim 360 ne ya vb şeyler demezseniz iyi olur. 1 yıl kadar önce 1. oyunu oynamıştım zaten önceden de izlemiş biriydim o oyunu ve çok hoşuma gitmişti. Dün Hogwarts Legacy aldım 440 TL'ye, çok fazla para da harcamak istemiyorum oyunlara. Siz ne diyorsunuz?
çöp oyun dayı onu alacağına git 200 250 daha koy adam akıllı oyun al bence oyun sarmıyo beni şahsen seni bilmem

1'i çok sevdiğim için 2. oyunu indirimdeyken aldım yarım saat kadar oynadım ama hiç ilgi çekici gelmedi, boşuna para verdim gibi geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı