Dying Light 2 alınır mı?

AliErdem3838

Centipat
Daha fazla  
Dying Light 1 ve Dying Light the Beast oynadım ikisini de beğendim fakat Dying Light 2 oynamadım. Bildiğim kadarıyla hikaye farklı olduğunu biliyorum yani 1 ve the Beast alakası yok olduğunu biliyorum. Oyunu oynamak istiyorum fakat karar veremedim sizde alınır mı? Güzel midir, şu an Steam'de kış indiriminde varken 11.99 dolara almak değer mi?

Eğer diğer 2 oyunu oynadıysanız bence alın ve oynayın. Oyunu oynamanıza değecektir.

Dying Light 1 ve Dying Light the Beast oynadım ikisini de beğendim fakat Dying Light 2 oynamadım. Bildiğim kadarıyla hikaye farklı olduğunu biliyorum yani 1 ve the Beast alakası yok olduğunu biliyorum. Oyunu oynamak istiyorum fakat karar veremedim sizde alınır mı? Güzel midir, şu an Steam'de kış indiriminde varken 11.99 dolara almak değer mi?

12 dolara değmez.

Daha az korkunçtur, daha çok yakın dövüş aksiyonu barındırır ve daha çok parkur odaklı. Diğer iki oyuna nazaran daha aksiyonu ve hareketi bol yani. Genede güzel bi oyundur.
Tüm yan görevler ve DLC ile 100 saati buluyor.

Daha az korkunçtur, daha çok yakın dövüş aksiyonu barındırır ve daha çok parkur odaklı. Diğer iki oyuna nazaran daha aksiyonu ve hareketi bol yani. Gene de güzel bir oyundur.

Hocam 100 saat olduğuna emin misiniz? Ben oyunun bütün içeriği için 100 saatten daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Epic'te daha ucuz ve stemde %20 geri verme yok hem Epic'te daha ucuz ve Epic'den alırsanız 96 TL iade alırsınız.

Daha az korkunçtur, daha çok yakın dövüş aksiyonu barındırır ve daha çok parkur odaklı. Diğer iki oyuna nazaran daha aksiyonu ve hareketi bol yani. Gene de güzel bir oyundur.

Yan görevler güzel mi hocam ben yan görevleride çok oynarım ana hikayeden daha çok ilk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı