Dying Light 2 alınır mı?

Yan görevler güzel mi hocam ben yan görevleride çok oynarım ana hikayeden daha çok ilk.

Dying Light serisinin en iyi görevleri yan görevleridir hocam. Oyunun bütün içeriğini bitirmek için birkaç yüz saate ihtiyacınız var.

Yan görevler güzel mi hocam ben yan görevleride çok oynarım ana hikayeden daha çok ilk.
Çoğunlukla güzeller. Tabi oynanış olarak tekrar eden şeyler olsa bile genellikle hikayeleri ilginç. Ana hikayeden daha ilginç oluyor sık sıkta.

Hocam 100 saat olduğuna emin misiniz? Ben oyunun bütün içeriği için 100 saatten daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Ben 99 saatte tamamladım tüm görevleri ve DLC'i. (Toplanabilirler yok, %100 başarım yok, %100 karakter becerileri yok. Sadece tüm ana hikaye ve tüm görevler.)

Çoğunlukla güzeller. Tabii oynanış olarak tekrar eden şeyler olsa bile genellikle hikayeleri ilginç. Ana hikayeden daha ilginç oluyor sık sıkta.

Ben 99 saatte tamamladım tüm görevleri ve DLC'i.

Ben 100 saatten fazla oynadım hocam tüm içeriklerin tamamlanması 100 saatten fazla zaman alıyor sağda solda rastladığınız herkesin görevlerini yaptınız mı?

Ben 100 saatten fazla oynadım hocam tüm içeriklerin tamamlanması 100 saatten fazla zaman alıyor sağda solda rastladığınız herkesin görevlerini yaptınız mı?
Evet, tüm herkesin görevlerini yaptım ve tüm bölgeleri açtım, tüm harita bomboş duruyor. Sadece 2-3 tane parkur görevini yapmadım, okadar. Onlarda zaten 5 dakikalıklar. (Yapmasını bilene.)

Evet, tüm herkesin görevlerini yaptım ve tüm bölgeleri açtım, tüm harita bomboş duruyor. Sadece 2-3 tane parkur görevini yapmadım, o kadar. Onlarda zaten 5 dakikalıklar. (yapmasını bilene.)

Karakterinizi fulleyip avcı etkinliklerine ve ödül avcısı görevlerini yaptınız mı? Haritadaki bütün inhibitörleri topladınız mı? Silahlarınızı en üst hasarlara kadar çıkardınız mı? Bir de GAME+ yapıp efsanevi seviyesini fullediniz mi? Onları da sorabilir miyim?

Karakterinizi fulleyip avcı etkinliklerine ve ödül avcısı görevlerini yaptınız mı? Haritadaki bütün inhibitörleri topladınız mı? Silahlarınızı en üst hasarlara kadar çıkardınız mı? Bir de GAME+ yapıp efsanevi seviyesini fullediniz mi? Onları da sorabilir miyim?
Her seferinde "görevler" deme sebebim bu, ben karakteri son seviye kasmadım. Sadece haritada yapılacak herşeyi tamamladım, toplanabilirler hariç. Genede tüm haritada ki inhibitörleri toplamıştım. "GAME+" yapmadım.

Zaten ilk mesajımda da söylemiştim:
(Toplanabilirler yok, %100 başarım yok, %100 karakter becerileri yok. Sadece tüm ana hikaye ve tüm görevler.)

Her seferinde "görevler" deme sebebim bu, ben karakteri son seviye kasmadım. Sadece haritada yapılacak her şeyi tamamladım, toplanabilirler hariç. Gene de tüm haritada ki inhibitörleri toplamıştım. "GAME+" yapmadım.

Zaten ilk mesajımda da söylemiştim:

Tamamdır hocam bende o yazdığınızı görmemişim ikimizin dediğide doğru hayırlı geceler.

Dying Light 2 bitirmiştim. The Beast çıktığı gün alıp %100 bitirdim daha sonra Dying Light 2'ye geçeyim orada toplamadığım başarımlara bakayım dedim oyunu oynayamadım nedense bayağı değişik geldi.

Hocam the Beast biraz ağır başlı bir oynayış sunuyor Dying Light 2 daha hızlı ve akıcı olduğu için oyun geçişlerinde zorlanıyorsun bende de aynı sorun oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı