Dying Light 2 bulanık görünüyor

MriSyrlex

Hectopat
Makaleler
1
Yer
C:/Adana İmparatorluğu.
Arkadaşlar merhaba Steam üzerinden Dying Light 2 aldım grafikleri falan düşürdüm ama oyun çok bulanık oldu ya. Kafayı yiyeceğim, AMD Radeon Software'den Dying Light 2'ye ayar çekmiştim. Ondan olabilir mi acaba?

AMD'nin mükemmel FSR teknolojisini kapatırsan oyunu görebilirsin belki

FSR Quality ayarına geldiysen Ultra Quality'i ayarlardan açılamadığı için onda bulanık görünüyor. Bunu denersen hem görüntü kalitesi hem de FPS ideal yere gelebilir.

AMD FSR Ultra Quality'de bile insanın ekranı mendille silesi geliyor, rezil bir şey.

AMD FSR Ultra Quality'de bile insanın ekranı mendille silesi geliyor, rezil bir şey.

Denediğim çoğu oyunda Ultra Quality ayarından memnun kaldım hangi ayarlarda ve hangi oyunda kötü göründü sana? Cyberpunk 2077 ve God of War'da klasik ultra ayarlara kıyasla ultra + FSR ultra quality bir bulanıklık yaratmadı.

Back 4 Blood'da resmen eziyet çektim.

God of War nasıl yaratmadı? Yakın zamanda God of War'ı yüksek ayarlarda FSR Quality modda denedim, Native çözünürlüğe nazaran gözle görülür bir bozulma olmuştu. Cpy2077'yi daha deneyimlemedim fakat izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla daha stabildi. Oyundan oyuna değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…