MriSyrlex
Hectopat
Arkadaşlar merhaba Steam üzerinden Dying Light 2 aldım grafikleri falan düşürdüm ama oyun çok bulanık oldu ya. Kafayı yiyeceğim, AMD Radeon Software'den Dying Light 2'ye ayar çekmiştim. Ondan olabilir mi acaba?

Sistem nedir tam olarak ?Arkadaşlar merhaba Steam üzerinden Dying Light 2 aldım grafikleri falan düşürdüm ama oyun çok bulanık oldu ya. Kafayı yiyeceğim, AMD Radeon Software'den Dying Light 2'ye ayar çekmiştim. Ondan olabilir mi acaba?
Hocam ek olarak RX 550 720P Low ayarlarda bile sabit 30 FPS vermiyor o oyunda. FSR şuan tam iyi çalışmıyor her oyunda. Onu da performance modunda açtığınız zaman çamur yapıyor oyunu. İade edebiliyorsanız edin çünkü zevk almazsınız.Sistem nedir tam olarak ?
AMD FSR Ultra Quality'de bile insanın ekranı mendille silesi geliyor, rezil bir şey.
Denediğim çoğu oyunda Ultra quality ayarından memnun kaldım hangi ayarlarda ve hangi oyunda kötü göründü sana? Cyberpunk 2077 ve God of War'da klasik Ultra ayarlara kıyasla Ultra + FSR Ultra quality bir bulanıklık yaratmadı.
God of War nasıl yaratmadı? Yakın zamanda God of War'ı yüksek ayarlarda FSR Quality modda denedim, Native çözünürlüğe nazaran gözle görülür bir bozulma olmuştu. Cpy2077'yi daha deneyimlemedim fakat izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla daha stabildi. Oyundan oyuna değişiyor sanırım.Denediğim çoğu oyunda Ultra Quality ayarından memnun kaldım hangi ayarlarda ve hangi oyunda kötü göründü sana? Cyberpunk 2077 ve God of War'da klasik ultra ayarlara kıyasla ultra + FSR ultra quality bir bulanıklık yaratmadı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.