Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı?

Ne zaman kırılacağını sorduğuna göre kırılınca direkt indirmek istiyor. Yoksa neden sorsun.
Arkadaş senden korsana destek istemiyor. Morsana mesmek mok! demek yerine kırılır/kırılmaz/uzun sürer diyebilirsin. Konu onaylandığına göre sana söz düşmüyor.

Ne zaman kırılacağını sorduğuna göre kırılınca direkt indirmek istiyor. Yoksa neden sorsun.
Hocam ne alaka? Merak ediyor olabilir. Her yeni oyun çıktığında bu konu açılıyor. Eğer moderetörler korsan olarak görseydi konuyu onaylamazlardı zaten.

Merhaba, Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı, yoksa 1-2 ayı bulur mu kırılması?

Hocam steamunlock diye Steam'de bulunan paralı oyunlarında cracklendiği bir site var, o sitede Cyberpunk çıktıktan kısa bir süre sonra cracklenip siteye konulmuştu. Dying Light 2 de 3-4 hafta da kırılır diye tahmin ediyorum.

Hocam steamunlock diye Steam'de bulunan paralı oyunlarında cracklendiği bir site var, o sitede Cyberpunk çıktıktan kısa bir süre sonra cracklenip siteye konulmuştu. Dying Light 2 de 3-4 hafta da kırılır diye tahmin ediyorum.

Oyunda koruma yoktuki zaten çıktığı ilk gün GeForce NOW ile bedava oynamıştım Steam'den dosyalarını açıp.

Oyunda koruma yoktuki zaten çıktığı ilk gün GeForce NOW ile bedava oynamıştım Steam'den dosyalarını açıp.
Evet cidden Cyberpunk'ta hiç koruma yoktu. Ortak hesap olarak almıştım. Steam'den oynuyordum. Fakat sürekli hesap değiştirmem gerekiyordu. Uğraşmamak için oyunun dosyasını açıp ordan oynuyordum. (Steam dosyası, oyun korsan değil. Steam'de var.)

CD Projekt'in DRM'e karşı olmasından dolayı Cyberpunk 2077 DRM olmadan çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı