Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı?

Konu açan arkadaş açık ve doğru bir şekilde niyetini söyleyebilir mi? Bence siz fazla iyimsersiniz. Bir insan zaten orijinal oynayacaksa ne yapacak kırılıp kırılmayacağını? Sadece merak demeyin. Açıkçası hiç inandırıcı değil. Çünkü sonunda tüm oyunlar kırılıyor.

Ya hocam hadi tamam dediğiniz gibi olsun moderatörler zaten onaylamazdı kural dışı olsa eğer öyle düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter.

Oyun türkçe çıkıyor. Türk oyuncular olarak etkinlik gösterip daha çok türkçe dil desteğine sahip oyun çıkmasını sağlamalıyız. En azından indirim bekle ,orjinal oyun her zaman korsana göre hem sorunsuz hemde performans açısından daha iyi oluyor.

Merhaba öncelikle bana çok garip mesajlar gelmiş ilk önce beni anlayıp akli dengesi yerinde olan arkadaşlara beni savunduğu için teşekkür ederim ben burada korsanı savunsaydım 1-2 ay demezdim benim konuyu açma sebebim eğer çabuk kırılma ihtimali yüksek ise ben oyuna o kadar para verip satın almayacağım video serisi olarak izleyeceğim fakat her zaman ki gibi yurdumun güzel insanı beni yanlış anlamış fakat aramızda beni anlayan arkadaşların olması da güzel :D

Arkadaşlar şuan da bu oyun 350 TL'den satılıyor insanların durumu olamayıp çok oynamak isteyip farklı yollardan indirip oynayabilir. Böyle burada insanları terslemeye hakkınız yok gidin bu atarınızı gerekli başka yerlerde yapın. Veya düzgünce konuşun adam soru sormuş abuk sabuk şeyler yazmışsınız. Sizin gibi durumu olmayabilir oyun çok ucuz sanki gidip alsın. Herkes orjinal kullanmak ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı