Dying Light 2 Fiyatı tam anlamıyla çığırından çıktı

Fiyatı normal bu arada. Steam'e geldiğinde aktifleşecek keyler bile 300 TL civarına satılıyordu yaklaşık 1 sene önce. Benim elimde bir donanım hediyesi sebebiyle vardı ve bir arkadaşla Cyberpunk karşılığında takaslamıştım. Bunu yaptığımda henüz iki oyun da yapım aşamasındaydı ve fiyatları da artmaya meyilli idi. Bakmayın Cyberpunk bazı sorunlardan dolayı aynı fiyatında kaldı yoksa o da artacaktı.
 
Adamlar zaten yerel fiyatlandırma yapmış bir noktaya kadar 10 euroya verecek halleri de yok. Sorun ülkenin ekonomisi.
 
Arkadaşlar ss alın 5 yıl sonra dolar 15 olunca bugünlerin kıymetini mumla arayacağız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Eskiden bilgisayar toplamak zordu, şimdi oyun almak zor. Yapımcı adam gibi bir bölgesel fiyatlandırma uygulamıyorsa, hiç uygulamasın. Bu gidişle oyun oynamayı bırakacağız gibi duruyor. 350 lira düzgün bir fiyatlandırma değil. Avrupa vatandaşları kaç yıldır bir oyuna 60 Euro'dan fazla para vermiyor. Bize 60 lira olmaz ama 350 lira da olmasın. Kim alacak o oyunu, o kadar zengin birileri var mı? Koy 200 liradan, 250 liradan ne diye yüksek tutuyorsun fiyatı? Muhtemelen indirimlerde de %15'den fazla bir düşüş yaşanmaz.
 
Türkiye'deki sürümlerin fiyatları gördüm. Gözlerim kan ağladı, o fiyatlar ne dedim. Bu gidişte artık her oyun alacağımızda bir organımızı vermemiz gerekiyor herhalde bu dönemde. Neden bu dönemdeki oyunlar bu gereksiz pahalı? Sonra neden millete korsan oyunlara teşvik edip indiriyor ondan sonra firma neden para kazanmıyor? Bu kadar gereksiz fazla fiyat koyarsanız millet almaktan vazgeçer tabii ki.
Oyun normalde 600-700 arası bir şey olmalı. Ama Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyorlar ve fiyat daha aşağı çekiliyor. Bu bile çok iyi aslında. Ne zaman paramız dolar ve euro gibi küresel para birimleri karşısında değer kazanır, o zaman biz de ucuz oyun oynayacağız.
 

Geri
Yukarı