TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 384 5 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar modu silmek istiyorum oyunun sesleri falan gitti.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 5 Nisan 2024 #2 TheDoctorBD dedi: Arkadaşlar modu silmek istiyorum oyunun sesleri falan gitti. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarında olması lazım. Oradan silin Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: Arkadaşlar modu silmek istiyorum oyunun sesleri falan gitti. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarında olması lazım. Oradan silin
KS KS TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 384 5 Nisan 2024 #3 Sentron dedi: Oyunun dosyalarında olması lazım. Oradan silin Genişletmek için tıkla... oyunu bile sildim olmuyor Artı 0 Eksi
Sentron dedi: Oyunun dosyalarında olması lazım. Oradan silin Genişletmek için tıkla... oyunu bile sildim olmuyor
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 5 Nisan 2024 #4 TheDoctorBD dedi: oyunu bile sildim olmuyor Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor hocam. Artı 0 Eksi
KS KS TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 384 7 Nisan 2024 #5 Sentron dedi: Nasıl olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... olmuyor Artı 0 Eksi
Flex11q Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #6 TheDoctorBD dedi: olmuyor Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 384 10 Nisan 2024 #7 Flex11q dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yani oyun dosyalarının içine girip sildim fsr dosyalarını ama ses yok işte ses gitti doğruladım gene düzelmedi Artı 0 Eksi
Flex11q dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yani oyun dosyalarının içine girip sildim fsr dosyalarını ama ses yok işte ses gitti doğruladım gene düzelmedi
Flex11q Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #8 TheDoctorBD dedi: Yani oyun dosyalarının içine girip sildim FSR dosyalarını ama ses yok işte ses gitti doğruladım gene düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam, attığınız dosyaların hepsini silin ben öyle çözdüm. Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: Yani oyun dosyalarının içine girip sildim FSR dosyalarını ama ses yok işte ses gitti doğruladım gene düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam, attığınız dosyaların hepsini silin ben öyle çözdüm.