Dying Light 2 ile etkilesime gecilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

ThEfoslv

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500 3.00 GHz
16 GB ram
Rtx 3050
Oyunu daha once 4-5 kez bitirmeme ragmen ilk defa boyle bir bug yasiyorum. Oynayanlar bilir water Tower gorevinde Search barney hideout kisminda Lucas'in dovmesi ustunde olan deri parcasi buluyoruz, sonra barney geliyor falan filan ama su an o dovmeyle iletisime gecemedigim icin kaldim burada.

Yedek save yok rollback yapinca duzelmiyor.
Onunla ayni gorevi yapip benim bugu kaldirabileceğimiz arkadasim da yok.

Bu sorunun farkli bir çözümü yok mudur bir hileyle bolum atlama falan mesela?

DL2 editor denedim fakat calismadi.

Son düzenleme:
Oyunu daha once 4-5 kez bitirmeme ragmen ilk defa boyle bir bug yasiyorum. Oynayanlar bilir water Tower gorevinde Search barney hideout kisminda Lucas'in dovmesi ustunde olan deri parcasi buluyoruz, sonra barney geliyor falan filan ama su an o dovmeyle iletisime gecemedigim icin kaldim burada.

Yedek save yok rollback yapinca duzelmiyor.
Onunla ayni gorevi yapip benim bugu kaldirabileceğimiz arkadasim da yok.

Bu sorunun farkli bir çözümü yok mudur bir hileyle bolum atlama falan mesela?

DL2 editor denedim fakat calismadi.
O dövmeyle etkileşime girmek biraz zordu diye hatırlıyorum. DL2 kolay kolay görevlerde buglanmıyor ama olamaz demek değil tabii. Dövme parçasına her açıdan bakmayı denediniz mi? İnce şekilde tuş çıkıyor olabilir.

O dövmeyle etkileşime girmek biraz zordu diye hatırlıyorum. DL2 kolay kolay görevlerde buglanmıyor ama olamaz demek değil tabii. Dövme parçasına her açıdan bakmayı denediniz mi? İnce şekilde tuş çıkıyor olabilir.

Denedim zipladim dondum etttim falan ama onceki oynayislarimda hiç oyle olmamisdi direkt gelmistim dokunmustum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı