Dying Light 2 ilk 10 saatlik deneyimim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izledikten sonra 1 TL olsa alınmaz bu oyun heleki birin üstüne hiçbir şey koymamışlar. Severek oynadım birinci oyunu ama bu cidden kötü.

Oyun korkunç mu?

Kısmen diyebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izledikten sonra 1 TL olsa alınmaz bu oyun heleki birin üstüne hiçbir şey koymamışlar. Severek oynadım birinci oyunu ama bu cidden kötü.

Dostum grafikler müthiş bence denemelisin.
İzlediğimde dövüş mekanikleri falan başımı çok döndürdü oynarken bir şey fark ettiniz mi? Sizi rahatsız etti mi?

Beni aksine eğlendirdi uçmalı kaçmalı şeyler sevdiğim için güzel bir deneyim oluyor. Dövüş mekanikleri olarak 1. oyundan daha iyi onu da söylemek isterim.
Skill agaci ilk oyuna göre zayif kalmis bence.

O konuda haklısın biraz öyle olmuş.
Vuruş hissi beni nedense tatmin etmedi bilemiyorum bir tık abartılmış gibi geldi bana ya da benim beklentim çok fazlaydı.

Eğer oyun deneyiminde bulunursanız sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum.

Oyun hakkında bazı kişilerin yorumlarını görünce şaşırıyorum acaba ben 1. oyunu bitirmedim mi diye düşünmeye başlıyorum. Bazıları diyor 1. oyunun üstüne hiçbir şey koymamışlar.

Ben 1. oyunu bitirmiş biriyim 2. oyuna sistemim yetmiyor şu anlık oynayamıyorum ama izliyorum 1. oyunun üstüne çok fazla şey eklenmiş özellikle parkur hissiyatı izlediğimde bile yaşatıyor bana. Skill ağacı konusunda haklılar bu da Dying Light'in kalitesini gösteriyor 2015 yılına göre çok üst düzey bir oyun çıkardılar. Bana kalırsa bu oyunda üstüne eklemişler. Birkaç bug var onlar da hallolursa yılın oyunu bence. Çünkü gerçekten oynanışı bu kadar zevkli olan bir oyun yok.

İlk oyuna göre çok daha iyi bence. İlk oyun çok sıkıcıydı herkes neden çok beğendi anlamadım. Bu oyunu beğendim ben. Epic Games'ten indirimle alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı