Dying Light 2 kırıldı mı?

Bilginiz yoksa yanlış yorum yapıp milletin kafasını karıştırmayın. Oyun kırılmadı. Hepsi fake.

Fake yorumlardır.

Öyle bir şey yok. Oyun kırılmadı neyin paralı Upload'ı?

Tamam kardeş öyle olsun paralı upload satıyorlar link atamıyorum çoğu forumda var gir bak virüsmü crack bilmem gidip milletin ne yüklediği belli olmayan linkide indirmem parasını veririm yapımcıyada hakkını anlatabildimmi.

Tamam kardeş öyle olsun paralı upload satıyorlar link atamıyorum çoğu forumda var gir bak virüsmü crack bilmem gidip milletin ne yüklediği belli olmayan linkide indirmem parasını veririm yapımcıyada hakkını anlatabildimmi.
Biraz düzgün cümle kurarsanız memnun olacağım, ikincisi tam bilginiz olmadığı konularına yazmayın lütfen.

Biraz düzgün cümle kurarsanız memnun olacağım, ikincisi tam bilginiz olmadığı konularına yazmayın lütfen.

Bilgim tam eskidende kullandım arkadaşlarım yüzünden sonradan bunun hak yemek olduğunu düşündüm orijinal aldım tüm eski oyunlarımıda yeni oyunlarımıda ben bu işlere 2007 yılında girdim ondan dolayı neyin ne olduğunu iyi bilirim bana bilgisiz diyen kişi cracker sanki.

Oyun dosyaları açık her sitede var zaten sadece crack bekleniyordu onu da para ile satanlar var alıp deneyen varsa denesin virüs bulaşma ihtimali çok yüksek.
Hocam öyle bir şey yok, kıran adamlar oyunu bedava yapıp destek bekliyorlar. Hiç bir sitede görmedim ayrıca Türkiye'de crack çıktığı zaman hızla ekleyen siteler var.

Hocam öyle bir şey yok, kıran adamlar oyunu bedava yapıp destek bekliyorlar. Hiçbir sitede görmedim ayrıca Türkiye'de crack çıktığı zaman hızla ekleyen siteler var.

Diyorum ya virüs olabilir %100 kırıldı demedim ama kırıldı diye çok fazla link atılan forum var yüksek ihtimal virüslü linkler.

Bilgim tam eskidende kullandım arkadaşlarım yüzünden sonradan bunun hak yemek olduğunu düşündüm orijinal aldım tüm eski oyunlarımıda yeni oyunlarımıda ben bu işlere 2007 yılında girdim ondan dolayı neyin ne olduğunu iyi bilirim bana bilgisiz diyen kişi cracker sanki.
Ben neyden bahsediyorum siz ne diyorsunuz, ortalığa yanlış bilgi yayıyorsunuz. Paralı upload kardeşim, aynen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı