Dying Light 2 ne zaman çıkacak?

Ya kardeşim sen iyi misin? Burası bir sosyal, isteyen merak ettiği konu üzerine konu açar zaten. Moderatör arkadaşlar gereksiz bulursa da onaylamaz. Ne boş insansın. Birde gereksiz gereksiz kızgın bırakıyorsun.
Boş verin bu tarz insanlar son zamanlarda çok fazla türemeye başladı.
En son CP77 vakasından sonra süresiz ertelenmişti net bir tarihi yok. Anlık olarak takip etmek için Dying Light resmi Discord sunucusuna göz atabilirsiniz.

Her şey internette yazıyor mu? Hayır. O zaman forum gerek ama böyle konular için değil.
Sırf herkes mutlu iken bir anda herkesin tadını niye kaçırıyorsun? En çok beklediği oyunun hakkında fikir alışverişi yapılırken geliyorsun tadını kaçırıyorsun insanın. Sonra size laf anlatacağız diye kendimizi yiyoruz.

Bir düşünemeyen insan için kendimizi yormaya gerek yok. Herhangi bir moderatör arkadaş görürse kilitler zaten konuyu. Ben cevabımı aldım, arkadaşı kendi zeka dünyasında takılmaya bırakıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Her şey internette yazıyor mu? Hayır. O zaman forum gerek ama böyle konular için değil.
@Herixa hocam takmayın bu tipleri. Gören de kendi açtığı konuların hiçbiri internette yok sanacak.

Sorunuza en iyi cevabı @orpheus2690 vermiş. 2021 dediler ama bir sürü üst yönetimdekiler kovuldu ve şirket içi olaylar yaşandı. Bence çıkması 2021'yi geçer.

Bir düşünemeyen insan için kendimizi yormaya gerek yok. Herhangi bir moderatör arkadaş görürse kilitler zaten konuyu. Ben cevabımı aldım, arkadaşı kendi zeka dünyasında takılmaya bırakıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Moderatörler tabii ki konuyu onaylayacak. Sitede içerik artacak ki adamlar daha fazla reklam gösterip daha fazla para kazanacak.

Sen düşünseydin cevabın internette olacağını bilirdin zaten.

Her şey internette yazıyor mu?

Mantıken evet buradaki bilgilerin çoğu internetten ulaşılıyor. Birkaç kişi dışında kimse bizzat inceleyemiyor ya da birinci elden deneyim edemiyor.

Moderatörler tabii ki konuyu onaylayacak. Sitede içerik artacak ki adamlar daha fazla reklam gösterip daha fazla para kazanacak.

Konuların çoğunu internete yazınca forumların çıkması peki 🤣

Son çıkan facia oyunlar ve hypeları suya batan öfkeli oyuncuların tepkilerinden sonra bilinmeyen bir tarihe ertelenme kararı alındı.

Bu yıl sonu çıkacak dediler ama oyun tam anlamıyla bitmeden çıkarmazlar, linç yemek istemiyorlar anladığım kadarıyla.

Hocam konuyu boşa uzatıyorsunuz. İsterse hazıra konar isterse araştırır arkadaş paşa gönlü nasıl isterse onu yapar. Burası bilgi paylaşım için kullanılan bir platform ki arkadaşta zaten bilgi almaya gelmiş belli ki. Konu hakkında fikriniz varsa yazın eğer yoksa konuyu sapıtmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı