Dying Light 2 ne zaman çıkacak?

Konuların çoğunu internete yazınca forumların çıkması peki 🤣
Dying Light ne zaman çıkıcak diye de foruma yazmasın aga ya. 😁 Oyunun internet sitesi var, tonlarca haber sitesi var. Artık insanların mesaj sayısı kasmak için konu açtığını düşünmeye başlıyorum. Geçen birisi hangi suyu tercih ediyorsunuz diye konu açmıştı. 😂

Hocam konuyu boşa uzatıyorsunuz. İsterse hazıra konar isterse araştırır arkadaş paşa gönlü nasıl isterse onu yapar. Burası bilgi paylaşım için kullanılan bir platform ki arkadaşta zaten bilgi almaya gelmiş belli ki. Konu hakkında fikriniz varsa yazın eğer yoksa konuyu sapıtmayın.
Zaten bana ne hocam. İsteyen istediğini yapar. Ben burada insanların sorununa parmak basıyorum. Düşünüp kendisini düzeltmek onlara kalmış konu.

Hikaye olarak bağlantılı değil diye biliyorum.
Bağlantılı değil fakat oyunun olayını tam olarak kavrayabilmek için oynamak gerekir bence. Sonuçta dünya bir anda yıkılmadı veya hastalık bir anda yayılmaya başlamadı. Ayrıca ilk oyuna birçok gönderme yapacaklarını düşünüyorum.

Dying Light ne zaman çıkıcak diye de foruma yazmasın aga ya. 😁 Oyunun internet sitesi var, tonlarca haber sitesi var. Artık insanların mesaj sayısı kasmak için konu açtığını düşünmeye başlıyorum. Geçen birisi hangi suyu tercih ediyorsunuz diye konu açmıştı. 😂
Mesaj kasmak için bu konuya gelip başka yere sapıtıp kasmaya çalışan sensin, üstüne gelip burada millete laf atıyorsun. Ben cevabımı aldım, sorumu sordum. Cevap verenlerin yorumunu beğendim ve bıraktım. Şimdi mesaj mı kasmış oldum? 😂😂😂😂😂

Zaten bana ne hocam. İsteyen istediğini yapar. Ben burada insanların sorununa parmak basıyorum.
İnsanların sorununa kendi konunuzda parmak basmışsınız zaten. Gelip burada konu dışına çıkmanın anlamı yok değil mi? Bırakın arkadaş almak istediği bilgiyi buradan alsın. Moderatör ekibinin uygun gördüğü şeye yanlış demek bize düşmez.

Dying Light ne zaman çıkacak diye de foruma yazmasın aga ya. 😁 oyunun internet sitesi var, tonlarca haber sitesi var. Artık insanların mesaj sayısı kasmak için konu açtığını düşünmeye başlıyorum. Geçen birisi hangi suyu tercih ediyorsunuz diye konu açmıştı. 😂

Konu dışı bölümü zaten mesaj kastırmıyor öyle olsa herhalde birçok kişinin mesaj sayısı 5000 geçerdi. Ek olarak ortada kesin bir bilgi yok o tonla internet sitesinde mayıs diyen bile var. Çıkış tarihi açık açık duyurulan bir oyunda böyle olsa haklısınız ama arkadaş burada konu açıp sadece tahmin istemiş.

Dying Light ne zaman çıkıcak diye de foruma yazmasın aga ya. 😁 Oyunun internet sitesi var, tonlarca haber sitesi var. Artık insanların mesaj sayısı kasmak için konu açtığını düşünmeye başlıyorum.
Ben orada seni belirttim mi ? 😀
Son cümlenizi okuyun, kimi kastettiğiniz bayağı belli zaten. Hâlâ devam ediyorsunuz. Konu dışına çıkıp mesaj kasmaya çalışmayın, lütfen. 🙃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı