Dying Light 2 Save dosyası

Poyraz_Karayel

Hectopat
Daha fazla  
Save dosyam silinmiş. oyunda VNC Tower kısmını geçmiştim. oraya kadar gelen birisi varsa Save dosyasını bana ulaştırabilir mi? Baştan başlayıp da oraya kadar gelmeyi eziyet olarak görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir steam klasöründe save dosyası var. Oyunun asıl save dosyası burada. Bir de belgelerimde yedek klasör oluşuyor. Yedek save dosyası tutuyor. Oraya bir bakmanı tavsiye ederim. Yedek save dosyan duruyorsa asıl yere atmalısın. Dosya uzantısını da değiştirmen lazım attıktan sonra.

hocam merhaba acaba vnc tower'a geçtikten sonra ki save'i bana atabilir misiniz lütfen benimde save'im gitti ve yukardaki arkadaşın dediği şekilde bulamadım

Hocam oyunda cloud save olduğu için VNC Tower sonrası kayıt dosyası bulmanız biraz zor. Dünya çapında bir kitleye sormanız lazım anca bulunur.

Ayrıca oyunda bir sürü "gamebreaking" denilen bug var. Oyuncuların çoğu oynamayı bıraktı. Bende dahil. 2 tanesiyle karşı karşıya geldim ve ilerleyemiyorum oyunda. Bir sürü patch lazım oyuna. Cyberpunk'tan daha fazla buglı çıktı oyun. En azından Cyberpunk'ı bitirebiliyorduk.

Hocam oyunda Cloud Save olduğu için vnc Tower sonrası kayıt dosyası bulmanız biraz zor. Dünya çapında bir kitleye sormanız lazım anca bulunur.

Ayrıca oyunda bir sürü "gamebreaking" denilen bug var. Oyuncuların çoğu oynamayı bıraktı. Bende dahil. 2 tanesiyle karşı karşıya geldim ve ilerleyemiyorum oyunda. Bir sürü patch lazım oyuna. Cyberpunk'tan daha fazla buglı çıktı oyun. En azından Cyberpunk'ı bitirebiliyorduk.

Ben vnc Tower kısmını bayağı geçmiştim sonlara gelmiştim bir kere bug ile karşılaşmadım ilginç.

Ben vnc Tower kısmını bayağı geçmiştim sonlara gelmiştim bir kere bug ile karşılaşmadım ilginç.
Hocam önce "leaving mission area" bugı ile karşılaştım. Her 4 saniyede bir ölüyordum. 1 hafta oynayamadım oyunu. Sonra bir çözüm bulmuşlar internette. 4 saniyeyi 27000 saate çeviriyor. Bu sayede ölmüyordum ama ekranın ortasında kocaman yazı kalıyor. Neyse dedim devam edeyim. Sonra epilogue bölümüne geldiğimde kapıyı açmaya çalışınca açmaz oldu karakter. Oyunun son bölümünü oynayamıyorum. Öyle kaldı oyun. Bir çok kişi yaşıyormuş bu hatayı.

Hocam bir Steam klasöründe Save dosyası var. Oyunun asıl Save dosyası burada. Bir de belgelerimde yedek klasör oluşuyor. Yedek Save dosyası tutuyor. Oraya bir bakmanı tavsiye ederim. Yedek Save dosyan duruyorsa asıl yere atmalısın. Dosya uzantısını da değiştirmen lazım attıktan sonra.

Şu olayı tam anlatabilir misin hocam? Ben de PC değiştirdim. Save dosyasını aldım ama nereye atacağımı bilmiyorum tam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı