Oyunda kontrollerde fare tekerleği yazıyor. Bir türlü silah değiştiremiyorum. Çok basit saçma bir şey için uğraşıyorum. 4 tane slot var hepsine silah koydum. Fare tekerleği ile değişmesi gerekiyor ama değiştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Denedim olmuyor.Fare tekerleğinin üzerine basılı tutup deneyin
Oyunda kontrollerde fare tekerleği yazıyor. Bir türlü silah değiştiremiyorum. Çok basit saçma bir şey için uğraşıyorum. 4 tane slot var hepsine silah koydum. Fare tekerleği ile değişmesi gerekiyor ama değiştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Tuş atamalarında fare tekerleği ileri geri yazıyor. Ama olmuyor. Az önce ingilizce aradım. 3 tuşu ile değişiyormuş. Hiç kullanışlı değil. İlk oyunda fare ile değişiyordu.Tuş atamalarına baktınız mı?
Şimdi denedim 3 ile değişiyor ama ben fare ile de değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyun herhalde silah değiştirmeyi öğretecek dedim biraz ilerledim ama olmadı.1-2-3-4 tuşlarını denediniz mi
Tuş atamalarında fare tekerleği ileri geri yazıyor. Ama olmuyor. Az önce İngilizce aradım. 3 tuşu ile değişiyormuş. Hiç kullanışlı değil. İlk oyunda fare ile değişiyordu.
Şimdi denedim 3 ile değişiyor ama ben fare ile de değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyun herhalde silah değiştirmeyi öğretecek dedim biraz ilerledim ama olmadı.
Deneyip yazacağım. Teşekkürler.Tuş atamasını fare tekerleğinden değiştirip sonra tekrar fare tekerliğine alsana bir yakınım sorunu böyle çözmüştü.
Denedim olmadı. Fare tekerleği fırlatılan nesneleri değiştiriyor. O şekilde ayarlanmış. Cevaplar için teşekkürler.Tuş atamasını fare tekerleğinden değiştirip sonra tekrar fare tekerliğine alsana bir yakınım sorunu böyle çözmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.