Çözüldü Dying Light 2 silah nasıl tamir edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Doğrudan tamir yok ama silahları modlayınca durabilityleri sıfırlanıyor diye biliyorum. Bitmeye yakın bir yakıcı mod takıp, bir sonrakinde zehir ya da kanama hasarı veren modlarla süreklilik sağlanabilir :D

Hayır silah tamiri doğrudan var ve bu oyunun başından beri vardı,
Pazara geldikten sonra ustanın yanına gidip silahları onar seçeneğinden onarabilirsiniz.

1721112777320.png

1721118275302.png
Doğrudan tamir yok ama silahları modlayınca durability leri sıfırlanıyor diye biliyorum. Bitmeye yakın bi yakıcı mod takıp, bir sonrakinde zehir yada kanama hasarı veren modlarla süreklilik sağlanabilir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudan tamir yok ama silahları modlayınca durabilityleri sıfırlanıyor diye biliyorum. Bitmeye yakın bir yakıcı mod takıp, bir sonrakinde zehir ya da kanama hasarı veren modlarla süreklilik sağlanabilir :D

Pazara geldikten sonra ustanın yanına gidip silahları onar seçeneğinden onarabilirsiniz.

1721112777320.png

1721118275302.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 2254110
Eki Görüntüle 2254165
Ön sipariş ile çıktığı erken dönem oynadım. Ve o zamanlar maalesef yoktu. Genelde çözüm olarak modlayarak durability lerin sıfırlanması yolunu kullanıyordum. Bu özellik sonradan Community Update #3 ile getirilmiş gibi duruyor. Şu an oynayanlar açısından iyi de olmuş. Envanterde lazım olursa diye hiç kullanmadığım silahları biriktirmeye başlamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı