Çözüldü Dying Light 2 Türkçe dil dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Oyunu Türkçe yapmak için: Dying Light Stay Human / Engine / source / bin / x64 konumuna giriyoruz, steam_api64.ini dosyasını not defteri yardımıyla açıyoruz.(Bilgisayar kullanıcı adınızda türkçe karakter olmaması lazım.)
Language = turkish satırını bu şekilde turkish olarak ayarlayıp oyuna giriyoruz.

Bu açıklama işimi gördü benim, olmazsa denersiniz.
Merhaba öncelikle uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim. Ben bekleyemeyip oyunun sürümünü düşürmeyi denedim ve oldu. Belki benim gibi uğraşıp yapamayanlar için öncelikle oyunun menü ekranında sağ alt kısımdaki oyun sürümü 1.15 veya 1.16 olmalı 1.17'de Türkçeye çevirmeyi başaramadım. Bu kontrolü yaptıktan sonra oyunun kurulu olduğu dosya dizinine gidip Steam settingsten fource language adlı dosyayı açıp oradaki English yazısını turkish yaptım bunu yapmam yeterli oldu. Dışarıdan herhangi bir yama indirmeye gerek yok zaten oyunun içinde Türkçe dil dosyaları mevcut. Oyunu dodı olarak indirdim belki bunun da faydası olmuş olabilir bilmiyorum. Son olarak oyun açılır gibi olup 2 saniye içinde kapanıyorsa oyun dosyalarının içinde nvgs.dll isimli (dosya ismini yanlış hatırlıyor olabilirim biraz araştırarak teyit edebilirsiniz) dosyayı silerek bu sorunu da çözebilirsiniz.
Rica ederim kral . Çalıştığım için mesajları sadece akşamları görebiliyorum daha erken görsem yardımcı olurdum ama hallettiysen ne mutlu bana .

Rica ederim kral. Çalıştığım için mesajları sadece akşamları görebiliyorum daha erken görsem yardımcı olurdum ama hallettiysen ne mutlu bana.

Dostum bana da yardımcı olabilir misiniz? Bende ini dostaları yok dediğiniz klasörde oyunun sürümü 1.16 olarak gözüküyor başka klasörlerde ini dosyalı her şeyin içindekini turkis olarak değiştirdim 2tane buldum dediğim dosyadan. Ama sonuç hala aynı Türkçe olmuyor.

Dostum bana da yardımcı olabilir misiniz? Bende ini dostaları yok dediğiniz klasörde oyunun sürümü 1.16 olarak gözüküyor başka klasörlerde ini dosyalı her şeyin içindekini turkis olarak değiştirdim 2tane buldum dediğim dosyadan. Ama sonuç hala aynı Türkçe olmuyor.

Kral dediğimin dışımda bir yol bilmiyorum sadece dediğim şeyleri yapınca Türkçe oldu oyunum kusura bakma .

Kral dediğimin dışımda bir yol bilmiyorum sadece dediğim şeyleri yapınca Türkçe oldu oyunum kusura bakma.

Sağ ol reis ben çözümü başka linkten oyunu indirerek buldum sorun yaşayan arkadaşlar oyun indirde 2 tane link var birisi normal birisi yeni diye. Normalde yama çalışmıyor yeni de yama çalışıyor bilginize iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı