Steam Dying Light 2 Ultimate Edition kaldırıldı mı?

ywnnn

Femtopat
Daha fazla  
Hocam yeni Dying Light the Beast oyununu Dying Light 2 Ultimate Edition alanlar için bedavaya vereceklermiş Ultimate Edition'u sonradan satın alsak yine bedava gelir mi? Yeni oyun bir de ben Steam'de Dying Light 2 Ultimate Edition göremedim kaldırıldı mı ya da ben mi göremedim?

Hocam yeni Dying Light the Beast oyununu Dying Light 2 Ultimate Edition alanlar için bedavaya vereceklermiş Ultimate Edition'u sonradan satın alsak yine bedava gelir mi? Yeni oyun bir de ben Steam'de Dying Light 2 Ultimate Edition göremedim kaldırıldı mı ya da ben mi göremedim?
O oyun çıkana kadar Ultimate alırsan bedava alırsın hocam 2. olarak da Steam'de bende göremedim. Steam dB aramalarında Ultimate upgrade paketi en son yaz indiriminde Haziran'da indirime girmiş ve 30 Eylül itibari ile de kaldırımış gözüküyor hocam.

hocam bende biliyorum sadece steamde ultimate upgrade vardı o kalktımı diye merak ettim göremedim ben

peki hocam kaldırılmışşa nasıl alacağız yada alamıyormuyuz ?

Son düzenleme:
hocam bende biliyorum sadece steamde ultimate upgrade vardı o kalktımı diye merak ettim göremedim ben

Steam'de kendi sayfasındaki bütün DLC'leri göster bölümünde upgrade pack yoksa kaldırılmışdır. Kaldırıldıysa eneba, kingiun ,G2A gibi yerlerden key olarak alacaksın ancak fiyatı artmıştır güvenilir puanı yüksek fiyatı da uygun satıcı bul ve satın al. Europe bölgesini alırsan etkinleştiremezsin Mutlaka Global diye yazmalı

Son düzenleme:

Yeni çıkacak oyunu bedava almak için Ultimate alma işi kısa süreliğine geçerliydi, Ultimate versiyon ve yükseltmesi satıştan kaldırıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı