Asla almanı tavsiye etmem.Arkadaşlar kararımı verdim dying light 2 ve rdr 2 demiştim ilk lakin örümcek adamı alacak para birdaha elime geçmez eminim o yüzden örümcek adam alacağım beğenmeSem iade ederim.
Saydığınız tüm oyunları sırayla alın bence. En uzun süren RDR2 olduğu için önce onu alın, onu bitirene kadar saydığınız tüm oyunlarda indirim yakalarsınız.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben deli manyak bir örümcek adam hayranıyım. Ama Cyberpunk ve Dying Light 2 çok konuşulan oyunlar olduğu için çok arada kaldım. Ve bazen gözüm Red Dead Redemption 2'ye kayıyor. Hangisini alsam olur Spider-Man mi Dying Light mı Cyberpunk mı Red Dead Redemption mu? (kovboy oyunlarını sevmem ve Dying Light 1'i de aşırı sevdiğim söylenemez. Sizce ne yapayım?
Örümcek adamın indirime girmesini bekle. 500TL hak etmiyor bence.
RDR2 indirimde 150TL oluyor. Cyberpunk'ta indirimde 125TL oluyor. Dying Light 2 şu anda indirimde 209TL.
Yani bu üç oyunu indirimde alırsan toplam 485TL edecektir. Böylece bu üç oyunu alabilirsin. Örümcek adamı sonra alırsan daha iyi olur bence.
Spider-Man satın al söylediklerin doğruysa bütün oyunlardan daha çok zevk alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.