Dying Light 2 vs Assassin's Creed Valhalla

İkisini de bitirdim DL 2 oynanış açısından kat kat iyi hikayesi de idare eder Valhalla'yı silah zoruyla oynadım gibi oldu Odyssey ve Origins'i bayağı severek bitirmiştim ama.
Assassin's Creed Valhalla diskte kaç gb yer kaplıyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-19 164007.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-19 164007.png
    95,2 KB · Görüntüleme: 32
Oyunda DLC var mı ve aşağıdaki tam sürüm mü? Her şey dahil olan mı?
Oyunda Bloody Ties adında ek bir hikaye var, 55-60 GB arası dememin sebebi buydu. Ancak oyunun giriş paketinde yok. Yani ekran görüntüsündeki paket oyunun kendisini ve 2 adet kozmetik paketini içeriyor.

Bloody Ties DLC'sini ayrıca da alabiliyorsun.

Attığın fotoğraftaki paket sadece ana oyun ve 2 tane skin e sahip. Tüm DLC'leri olan sürüm ultimate sürümü.
Hocam, ilk DLC eski oyunu da kapsıyor değil mi ?
Diğer DLC'ler buysa sorun değil çok da pahalı değilmiş. AC de eklentiler oyunun kendisi kadar neredeyse.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-19 170257.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-19 170257.png
    848,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2023-09-19 170250.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-19 170250.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 35
Hocam, ilk DLC eski oyunu da kapsıyor değil mi?
Diğer DLC'ler buysa sorun değil çok da pahalı değilmiş. AC de eklentiler oyunun kendisi kadar neredeyse.

Açıkçası oyunun şu anda 1 adet hikaye DLC'si var geriye kalan DLC'ler sadece kozmetik. Bu hikaye DLC'si ilk oyunu kapsamıyor. Attığınız fotoğraflardaki DLC'ler ilk oyunun kozmetik DLC'leri. Paylaşılan fotoğraflarda oyunun Ultimate paketini göremedim bence beni daha iyi anlamak adına Steam sayfasına göz atın sonrasında Epic Games üzerinden alışverişinizi yaparsınız.

Açıkçası oyunun şu anda 1 adet hikaye DLC'si var geriye kalan DLC'ler sadece kozmetik. Bu hikaye DLC'si ilk oyunu kapsamıyor. Attığınız fotoğraflardaki DLC'ler ilk oyunun kozmetik DLC'leri. Paylaşılan fotoğraflarda oyunun Ultimate paketini göremedim bence beni daha iyi anlamak adına Steam sayfasına göz atın sonrasında Epic Games üzerinden alışverişinizi yaparsınız.
Peki hocam 1650 laptop ile bu oyun oynanır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı