Dying Light 2 vs Days Gone

Dying Light 2 hiç oynamadım ancak Days Gone oynadım ve yaklaşık 50 saatte bitirdim oyunu hala birkaç yan görev var. İkisi arasında bir kıyaslama yapamam. Ancak Days Gone oynamanı şiddetle tavsiye ederim.

16 Mart'ta indirim var ve Dying Light 2 ve Days Gone arasında kaldım. Days Gone alırsam 50 TL'lik bir oyun daha alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Ben dying light 2 derim parkur ve dovus sistemi dy2nin cok gelistirmisler days goneyi o zombiler boyle akin akin uzerine kosmasini pek sevmedim left 4 dead tarzi gibiler hikayeyi bitirip sıkılırsın days goneda ama dy2 de surekli days gone yi etailde kod satiyorlar indirim zamani 80 e dusuyor o zaman alabilirsin onu bence

16 Mart'ta indirim var ve Dying Light 2 ve Days Gone arasında kaldım. Days Gone alırsam 50 TL'lik bir oyun daha alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Days gone'in hikayesi daha ön planda fakat oyun olarak rezil rüsva bir oyun DL2 gibi bir zombi oyunu days gone ile kapişamaz ayrica DL2 nin parkur ve kombatida guzel days gone da ki tek iyi sey hikaye hatta o bile iyi denmez git DL2 al dusunme yani

Days gone'in hikayesi daha ön planda fakat oyun olarak rezil rüsva bir oyun DL2 gibi bir zombi oyunu days gone ile kapişamaz ayrica DL2 nin parkur ve kombatida guzel days gone da ki tek iyi sey hikaye hatta o bile iyi denmez git DL2 al dusunme yani
Hocam sizde ne gömdünüz Allah aşkına. O kadar kötü bir oyun değil. Ayrıca dying Light 2 gerçeklikten çok uzaklaşmış.

İkisi farklı oyunlar. Days Gone daha gerilim veren daha gerçekçi bir atmosfere sahipken DL 2 uçup kaçtığınız parkurun ve oynanışın daha iyi olduğu bir oyun. Ben Dying Light 2'i seçerdim sahşen. Genel olarak daha iyi bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı