- Makaleler
- 1
İki seriyi de oynamadım. Sizce hangisi daha mantıklı?
Parkuru çok zevkli diye duymuştum, sadece o mu iyi?Resident Evil 3 Remake ne kadar kötü olsa da Dying Light 2'den daha kötü olamaz. Net RE2R+RE3R. Sırf parkur yapmaya 174.50₺ verilmez. Hikaye bütünlüğü vs. hiçbir şey yok.
Parkur iyi ama hikaye ve dünyası kötü.Parkuru çok zevkli diye duymuştum, sadece o mu iyi?
Oyun gerçekten çok kötü. 22 saat sırf parkur yaptım. Hiç görev yapamadım çünkü özellikle açık dünyada bir şeylerin kilidini açmak için bir süre parkurla takılmanız gerekiyor. Gameplay tarzı beni çekemedi ve ben de saldım. Forumda bas bas bağırıyorum yine bağıracağım, verdiğim en kötü 174.50₺. Keşke Dying Light 1'in grafiklerini vs. remasterlayıp satsalarmış Bethesda'daki *ptallar gibi, ona bile razıydık.Parkuru çok zevkli diye duymuştum, sadece o mu iyi?
Peki AC: Valhalla mı re2+3 remake mi sence?Oyun gerçekten çok kötü. 22 saat sırf parkur yaptım. Hiç görev yapamadım çünkü özellikle açık dünyada bir şeylerin kilidini açmak için bir süre parkurla takılmanız gerekiyor. Gameplay tarzı beni çekemedi ve ben de saldım. Forumda bas bas bağırıyorum yine bağıracağım, verdiğim en kötü 174.50₺. Keşke Dying Light 1'in grafiklerini vs. remasterlayıp satsalarmış Bethesda'daki *ptallar gibi, ona bile razıydık.
AC: Valhalla'yı da oynadım, sırf işlediği İskandinav temasından almak istiyorsan alınır, onun harici o oyun da kötü çünkü 3 oyun boyu şu açık dünya olayını bi oturtamadılarPeki AC: Valhalla mı re2+3 remake mi sence?
Çok korkunçlar mı? O az çekindiriyorAC: Valhalla'yı da oynadım, sırf işlediği İskandinav temasından almak istiyorsan alınır, onun harici o oyun da kötü çünkü 3 oyun boyu şu açık dünya olayını bi oturtamadılarAC serisine yakışmayan bir gameplay tarzı oldu orası ayrı, Black Flag'den sonra AC serisinin öldüğünü düşünüyorum. Yine halen oyumu RE2R+RE3R'den kullanacağım. Sonrasında RE7, RE8 ve RE4R almıştım. O kadar sevdirtmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.