Dying Light 2 yan görevler ne zaman yapılmalıdır?

Furkan78

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda çok yan görev var ben ama çoğunu yapmadım. Bir sürü yan görev halen duruyor. Önce yan görevleri yapıp mı oyunu bitireyim yoksa oyunu bitirdikten sonra mı yan görevleri yapayım sizce?

Bunun neresi 500 saat sürecek haritada her şeyi yaparsanız öyle dediler güya haritada bir şey yok ki. Yarısı meydan okuma zaten çer çöp. Geri kalan konvoy yağmalama, gece mekanlara girme eşya alma vs etkinlik pek yok şimdilik oyunda 2.haritaya geçtim.

Bunun neresi 500 saat sürecek haritada her şeyi yaparsanız öyle dediler güya haritada bir şey yok ki. Yarısı meydan okuma zaten çer çöp. Geri kalan konvoy yağmalama, gece mekanlara girme eşya alma vs etkinlik pek yok şimdilik oyunda 2.haritaya geçtim.

Gerçekten inandın mı bu haberlere? Dünya üzerinde hiçbir oyun 500 saat sürmez. Hiçbir oyunun içeriği kendini o kadar süre tekrar etmeden süremez. Ben en fazla 50 saat falan diye tahmin ettim ve tahmin ettiğim gibi de çıktı oyun. 15-20 saat ana hikaye 20 saatte yan görevleri yapsan işte ortalama ona denk geliyor.

Ben önce yan görevleri yapıp skilleri yükseltiyorum. Acelem yok nasılsa. Hikaye kısmı zaten çok kısa.

Bunun neresi 500 saat sürecek?

Muhtemelen oyuna gelen güncellemelerle görevleri çoğaltacaklar. Şu anki haliyle 100 saat bile süreceğini sanmıyorum.

Ben önce yan görevleri yapıp skilleri yükseltiyorum. Acelem yok nasılsa. Hikaye kısmı zaten çok kısa.

Muhtemelen oyuna gelen güncellemelerle görevleri çoğaltacaklar. Şu anki haliyle 100 saat bile süreceğini sanmıyorum.

Yıllardır yapamadıkları şeyi bir iki güncellemeyle ekleneceğini düşünmek hiçbir zaman iyi sonuçlanmıyor oyunlar için. Cyberpunk örneği en büyüklerinden biridir. 1,5 yıl yakın bir zaman geçti daha oyuna bug fix çıkartıyorlar bırak içerik eklemeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı