Çözüldü Dying Light 2 yeni bir sayfa görevinde farklı sahne nasıl elde edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bende sadece sarıldılar ve görev bitti birkaç konuşmadan sonra, bir diğer ara sahne daha var internetten gördüm. Sizi elinizden tutup yatağa atıp mumu söndürüyor. Onun olması için ne yapmam gerekliydi?
@Hybrid Theory

Çözüm
Hocam görevin İngilizcesi nedir? Tanıdık geliyor ismi ama hatırlayamadım.

Düzenleme: İngilizcesini öğrendim, Turning The Page. Sanırım oyunda yapmadığım nadir yan görevlerden birisidir. Bunun açılması için Book Club görevlerini bitirmek gerekiyor. Senin istediğin sona gelmek içinse Book Club görevlerinde Thalia'ya doğru cevapları vermek gerekiyor. Daha önce Book Club görevlerini yaptım ama geminin içinde olduğu için girmeye çok üşenip yarım bıraktım. Bu kadarını biliyorum en azından.
Hocam görevin İngilizcesi nedir? Tanıdık geliyor ismi ama hatırlayamadım.

Düzenleme: İngilizcesini öğrendim, Turning The Page. Sanırım oyunda yapmadığım nadir yan görevlerden birisidir. Bunun açılması için Book Club görevlerini bitirmek gerekiyor. Senin istediğin sona gelmek içinse Book Club görevlerinde Thalia'ya doğru cevapları vermek gerekiyor. Daha önce Book Club görevlerini yaptım ama geminin içinde olduğu için girmeye çok üşenip yarım bıraktım. Bu kadarını biliyorum en azından.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam görevin ingilizcesi nedir? Tanıdık geliyor ismi ama hatırlayamadım.

Düzenleme: İngilizcesini öğrendim, turning the page. Sanırım oyunda yapmadığım nadir yan görevlerden birisidir. Bunun açılması için book club görevlerini bitirmek gerekiyor. Senin istediğin sona gelmek içinse book club görevlerinde Thalia'ya doğru cevapları vermek gerekiyor. Daha önce book club görevlerini yaptım ama geminin içinde olduğu için girmeye çok üşenip yarım bıraktım. Bu kadarını biliyorum en azından.

Tüh, thaliah ı etkileyememişim :D sarılabildik sadece, neyse lawan daha iyi zaten.

Hocam görevin ingilizcesi nedir? Tanıdık geliyor ismi ama hatırlayamadım.

Düzenleme: İngilizcesini öğrendim, turning the page. Sanırım oyunda yapmadığım nadir yan görevlerden birisidir. Bunun açılması için book club görevlerini bitirmek gerekiyor. Senin istediğin sona gelmek içinse book club görevlerinde Thalia'ya doğru cevapları vermek gerekiyor. Daha önce book club görevlerini yaptım ama geminin içinde olduğu için girmeye çok üşenip yarım bıraktım. Bu kadarını biliyorum en azından.

Gemi içinde olması konusunda haklısınız, acayip zaman kaybettim. Ama her şeyi yapma huyum işte ne yapayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı