İnceleme Dying Light 2

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Direkt olarak konuya gireceğim. Kısaca hikayeden bahsedersek: Zombi salgını olan bir dünyada kardeşini arayan aiden isimli bir genci yönetiyoruz. Hikayemiz bu.
Hikaye sığ ve tekrara bağlıyor. Yani, ilgi çekici hikayesi yok. Duygusal sahneler yapmaya çalışmışlar ama yeterli olmamış. Gorevler hep aynı. Ona git, buna git, şunu al, bunu al gibi basit görevler var. Yan görevler de ana görevlerin aynısı. Tekrara düşen bir hikayeye sahip Dying Light 2.sanirim senaryoya hiç zaman ayirmamislar. Maksimum 1 haftada yapılmış gibi senaryosu.
Oynayışa gelirsek çok başarılı. Parkur yapmak, dövüşmek harbiden çok güzel ilk oyuna göre çok daha iyi ve kolay olmuş. Ayrica tırmanmak artık zor değil çoğunlukla yardım ediliyor kontroller için. Ayrica fizik motorunu bu sefer beğendim.
Açık dünyaya gelirsek; ortada öyle bahsedilen gibi 500 saatlik içerik yok Far Cry oyunlarındaki gibi değirmen açıp outpost ele geçiriyorsunuz. Bir de ilk oyundaki gibi karantina bölgelerine girebiliyorsunuz. Ayrica loot yapabileceğiniz saydıklarım haricinde birçok bölge var. Ve bölgelerden sağlam mallar çıkıyor. Oyunun başındayken 5500 para topladığımı biliyorum.
Grafikleri çok güzel önceki oyuna göre çok iyi yapılmış yansımalar vs çok hoş ayrıca haritanın tasarımı ilk oyundaki harran ve tarihî şehirden çok daha güzel. Seçimler konusuna gelirsek öyle bayağı etkiledigi falan yok. Bize bahsettikleri gibi şehrin kaderi bizim elimizde değil. İnsanlara ters yanıt da versek yine bizim dediğimiz oluyor. 4 farklı son var biri iyi biri kötü diğer ikisi özel son. Artilarini ve eksilerini sayıp puanlayacagim.
Artıları:
1-yeni bir dünya, daha fazla içeriğe sahip bir harita.
2.-etkileyici dövüş ve parkur sistemi.
3-grafikler etkileyici.
4-aiden isimli karakterimiz harbiden delikanlı.
5-secimlerimizin fazladan diyalog ve sahne eklemesi güzel.
6-kamp ateşi etrafında oturup şarkı dinlemek çok güzel.
Eksileri:
1-siğ merak uyandırmayan basit görev akışına sahip hikaye.
2-vadedilen oyunu oynamıyoruz.
3-atesli silah yok.(DLC ile eklenir mi bilmem.)
Puanım:100/80 (100 üzerinden 80)

IMG_20220720_014848.jpg

IMG_20220720_014903.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah Dying Light 2, berbat optimizasyonlu kekim. Ne büyük umutlarla almıştım şu oyunu, ilk oyun kadar iyi bir oyun değil ne yazık ki, atmosferi güzel ama yeterince içine çekemiyor. İlk oyunun verdiği heyecanı bu oyundan alamadım ve geceleri de ilk oyunda ki geceler gibi stresli değil eceller peşimize takılmadığı için sabah nasıl geziyorsam geceleri de öyle geziyorum.

Ah Dying Light 2, berbat optimizasyonlu kekim. Ne büyük umutlarla almıştım şu oyunu, ilk oyun kadar iyi bir oyun değil ne yazık ki, atmosferi güzel ama yeterince içine çekemiyor. İlk oyunun verdiği heyecanı bu oyundan alamadım ve geceleri de ilk oyunda ki geceler gibi stresli değil eceller peşimize takılmadığı için sabah nasıl geziyorsam geceleri de öyle geziyorum.

Çığırtkanlari öldürmeniz yeterli geceleri rahat geçirmeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı