Dying Light başlangıç için zorluk önerisi

Katılım
14 Mayıs 2020
Mesajlar
1.093
Çözümler
1
Yer
Mersin
Dying Light'e sonunda başlayacağım ama hangi zorluktan başlayacağımı bilmiyorum. Hikaye modu, normal, zor, kabus diye zorluklar var. Normal mi oynamalıyım yoksa hikaye modu mu? Eğlenmek istiyorum ve hikaye modu zorluğunun kolay olacağından şüpheliyim. Yani beni aydınlatın.
 
Normal mod en ideali. Hard ile deneyim demiştim, düşmanlara verilen damage deliver hatrı sayılır bir oranda düştüğü için alt edilmeleri de bir o kadar zorlayıcıydı, zaten birçok oyun da böyle. Zor mod tek kişilik hikayeli oyunlarda çoğu zaman tat vermiyor, oyun mu oynuyoruz, challenge mı yapıyoruz belli değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı