Dying Light Battle Royale eklentisi Dying Light Enhanced Edition paketine dahil mi?

• Konuyu başlatan u7uk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.370

u7uk

Hectopat
Sonradan çıkan Dying Light Battle Royale eklentisi Dying Light Enhanced Edition paketine dahil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, dahil değil. Dying Light Bad Blood eklenti değil çünkü. Oyun dün yapılan açıklamayla birlikte (Dying Light sahipleri için) bedava olmuş.

Açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Almak istiyorsanız dockets.dyinglightgame.com sitesine girip Steam, PS4 veya XBOX hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Bu arada paket içerikleri satın alacağınız oyunda gösteriliyor.

Screenshot_20200128-095321_Samsung Internet.jpg

SmartSelect_20200128-095513_Samsung Internet.jpg

Hayır, dahil değil. Dying Light Bad Blood eklenti değil çünkü. Oyun dün yapılan açıklamayla birlikte (Dying Light sahipleri için) bedava olmuş.

Açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Almak istiyorsanız dockets.dyinglightgame.com sitesine girip Steam, PS4 veya XBOX hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Bu arada paket içerikleri satın alacağınız oyunda gösteriliyor.

Eki Görüntüle 493177

Eki Görüntüle 493178
Dostum ben sadece kayıt kısmını buldum. Steam ile giriş nasıl yapacağız acaba yardımcı olabilir misin?

Öncelikle tarayici üzerinden Steam hesabiniza giris yapin. Giris yaptiktan sonra dockets.dyinglightgame.com adresine girin. Buradan da asagi kisimdan Steam kutucuguna tiklayin.

Dying Light.png

Eger Dying Light oyununa sahipseniz otomatik olarak kütüphaye eklenecek. Oyuna sahip degilseniz alamazsiniz.

Oyuna sahibim. Bu siteye kayıt oldum ve steam hesabımı da bağladım. Ama kütüphaneme gelmedi. Acaba zamanla gelecek mi yoksa olmadı mı?

Aciklama kisminda oyuna sahip olan kisilerin bahsettigim sitede banner yoluyla haberdar edilecegi söylenmis. Banner'ın görünmesi ise birkaç dakika sürebilir demisler. O banner'daki baglantiya tikladiktan sonra adimlari takip edeceksiniz. Bu islemden sonra oyunun hesabiniza eklenmesi lazim.

Kusura bakmayin biraz taksit taksit bilgilendirme yaptim.

Şu an alınmıyor anladığım kadarıyla. Çünkü yok yani alamadım.

Biraz daha arastirayim bakalim.
Çünkü paylaştığınız açıklama bağlantısında sağ tarafta "istek listesine" ekle var satın alma yok. Fakat yeşil buton gibi bir şey var küçük oyun resminin üstünde. Ona tıkladığınızda sizi satın alma sayfasına götürüyor ve herhangi bir fiyat veya ürün göstermiyor o sayfada da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı