Dying Light deneyimleri

İleride korek palası olacak onu da alabilir arkadaş.
Usta hiç gerek yok yetenek ağacından yere düşürüp kafa patlatma yada sersemletip kafa kırmayı açsa yeterli(özel zombieler için de crossbow). Dying Light'ı iyi yapan özelliklerinden biri silahın güçsüz olsa da zombie öldürebilmen.
@Nemai yok hocam o zamanda çıkarıp vermedi. Hiç dokunulmadı o konuya tekrar.

Son düzenleme:
Usta hiç gerek yok yetenek ağacından yere düşürüp kafa patlatma yada sersemletip kafa kırmayı açsa yeterli(özel zombieler için de crossbow). Dying Light'ı iyi yapan özelliklerinden biri silahın güçsüz olsa da zombie öldürebilmen.
@Nemai yok hocam o zamanda çıkarıp vermedi. Hiç dokunulmadı o konuya tekrar
Hikayenim devamında ne olduğu bilinmiyor ancak bence en muhtemel olan dönüşmeye yakın olanlara verilmesi.

Dying Light oynamaya devam ediyordum ve Ağa dan antizin alma görevine geldim. Oda dedi ki şuraya buraya git elektirk aç gel. Bende elektirik açmaya gittim. orda bir boss zombi birde en az 50 zombi var kötü olan da bende silah yok hepsinin gücü bitti ben ne yapacağım bana yardım edin lütfen o yüzden bu konuyu öne çıkarttım.

Ana hikaye, ana karakter, baş kötü ve görev içeriği çöp. Onun dışında mekanikleri eğlenceli bence.
Ana hikaye ve görev içerikleri çöp evet ama ana karakter eh işte.
Dying Light oynamaya devam ediyordum ve Ağa dan antizin alma görevine geldim. Oda dedi ki şuraya buraya git elektirk aç gel. Bende elektirik açmaya gittim. orda bir boss zombi birde en az 50 zombi var kötü olan da bende silah yok hepsinin gücü bitti ben ne yapacağım bana yardım edin lütfen o yüzden bu konuyu öne çıkarttım.
İşte sorununuz bu direkt görev yaparak başlıyorsunuz, o boruyla anahtarla öldürmeniz çok zor. Zombilere ve Goon'a bulaşmadan direkt içeriye girip oradaki delikten gireceksin şalteri açıp arka kapıdan çıkacaksın. Birden gece olacak kuleye kadar gitmen gerekiyor ama peşinden Volatile'lar kovalayacak bunu unutma, sessiz gidilebilir ama mutlaka bir köşeden çıkıyorlar.
Volatile-min.gif

Ana hikaye ve görev içerikleri çöp evet ama ana karakter eh işte.

İşte sorununuz bu direkt görev yaparak başlıyorsunuz, o boruyla anahtarla öldürmeniz çok zor. Zombilere ve Goon'a bulaşmadan direkt içeriye girip oradaki delikten gireceksin şalteri açıp arka kapıdan çıkacaksın. Birden gece olacak kuleye kadar gitmen gerekiyor ama peşinden Volatile'lar kovalayacak bunu unutma, sessiz gidilebilir ama mutlaka bir köşeden çıkıyorlar.
Eki Görüntüle 879102

Tavsiyen için sağ ol ben düşündüm de expcalibur almaya gideceğim onun tahminlerimce 200-300 metre uzağında 2 tane güvenli bölge var alır almaz oralara giderim ondan sonra göreve giderim diyorum ama ben gece çıkan ecel adı verilen zombilerden 500 km hızla kaçıyordum senin attığın GIF'ten sonra Dying Light bir daha ne zaman açarım bilmiyorum :d

Tavsiyen için sağ ol ben düşündüm de expcalibur almaya gideceğim onun tahminlerimce 200-300 metre uzağında 2 tane güvenli bölge var alır almaz oralara giderim ondan sonra göreve giderim diyorum ama ben gece çıkan ecel adı verilen zombilerden 500 km hızla kaçıyordum senin attığın GIF'ten sonra Dying Light bir daha ne zaman açarım bilmiyorum :d
Oyunun nbaşlarında geceleri hayatta kalman neredeyse imkansız.
Eki Görüntüle 879119
Bu hâlde bile mavi bolterlar tekte 120 - 150 hasar veriyor. Excalibur çok hasar vermiyor, hiç ihtiyacım olmadı. Envanterdeki maksimum sanırsam 8000 hasarlı pala var.

Oyunun nbaşlarında geceleri hayatta kalman neredeyse imkansız.
Eki Görüntüle 879119
Bu hâlde bile mavi bolterlar tekte 120 - 150 hasar veriyor. Excalibur çok hasar vermiyor, hiç ihtiyacım olmadı. Envanterdeki maksimum sanırsam 8000 hasarlı pala var.

Vallaha ben herhalde ne zaman daha girerim bilmem amam girdiğim an görevi bırakıp uyumaya gideceğim sabah kalkıp loot yapıp yeniden kuleye gidip uyucam sonra görevi yapacağım.

Vallaha ben herhalde ne zaman daha girerim bilmem amam girdiğim an görevi bırakıp uyumaya gideceğim sabah kalkıp loot yapıp yeniden kuleye gidip uyucam sonra görevi yapacağım.
500 Saatim var bu oyunda, sadece solo olarak. Harran hapishanesinde kendimce speedrun yapmaya başladım, 9 dakikada harran hapishanesini bitirdim. Arkadaşlarla ara sıra The Following giriyoruz.

Çatapat atıp hemen şalterleri halledip çıkabilirsiniz. Bir 10-15 çatapat dursun yanınızda lazım olur.

Oyununu 2 kere bitirdim hiç görmedim hocam ben öyle hiçliğe gitti diye hatırlıyorum. Trende çocuğa karşı bile kullanmadı hocam yakın vakitte olduğu halde.
Doğru şimdi hatırladım, hatta Rahim miydi neydi çocuğun ismi. Ecellerin binasını patlatmaya giderken ısırılmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı